Videók


A munkám videón...


Pohárköszöntö a Kincsem Lovasparkban

Pohárköszönt? a Kincsem Lovasparkban :-)

Közzétette: Róbert Bohács – 2018. július 21., szombat
Készítettünk Nektek egy kis egyveleget, hogy halljátok, hogy is szólalok meg! A videókat Kiss Ernõ cinematográfus készítette.

Marcsi, Ati és Marci

Marcsi és Ati napját 2017. 06. 24. én ünnepeltük Balatonfüreden. A lagziban már a közös pici baba Marci is részt vett. Külön öröm volt számomra, hogy a pár megfogadta a javaslataimat a teljes szolgáltatói kör választásában. A kedvenc csapatommal dolgoztam, és tettük felejthetetlenné a napjukat. Szervezö és dekor: Gál Diána, (www.furedieskuvo.hu) Zenekar: Soundwitch, Cinematográfus: Kiss Ernö, Fotó: Lisztik Erika.

Andi és Zsolt életük egyik legszebb napja 2017. 09. 09. –én Baján volt. A lagzi érdekessége, hogy a párral csak a lakodalom napján találkoztam. A teljes szervezést Nellinek és Dalmának köszönhetjük. (www.kiralyieskuvok.hu) A pár kérésére öltönyben vezettem le a napot, de a hangulat fergeteges volt. A csapat: Szervezö: Nelli és Dalma, Zenekar: Exit, Cinematográfus: Bokányi Attila, Fotó: Vass Gergö.

Dóri és Vili napja 2017. 07. 22.-én volt Szentendrén, a Szabadtéri Néprajzi Múzeumban, Skanzenben. A napot egy különleges templomi szertartással kezdtük, majd már a múzeum területén megrendezett szertartással folytattuk, melynek szövegét én írtam, és én is vezettem le. A vacsora után fantasztikus buli kerekedett. A csapat: Zenekar: Coco-bello, Cinematográfus: Hatvani Dávid, Fotó: Bekö József.

Megjelenítve 1 - 5 Oldalak: 1 2