Vendégkönyv
Új bejegyzés küldése a vendeacute;gkönyvbe

Klaudia és Ádám

2015-09-02 17:16:18
Kedves Robi!

Tudom kicsit megkésve írunk, ezért elnézésed kérjük. Még csodálatosabbá tetted a már amúgy is csodálatos napunkat.Köszönjük,hogy a kisebb problémákat segítettél megoldani! Látszik,hogy ez neked nem csak monoton munka hanem szenvedély! A hangulatot maximális mértékig feldobtad és a családunk és barátaink is dicsértek! Mindenkinek csak ajánlani tudlak! Köszönjük,hogy emelted az esküvõnk fényét!

Üdv.: Varga Ádám és Varga Ádámné


Katinka és Gábor

2015-08-29 13:28:32
Kedves Robi!

Nagyon nagy megtiszteltetés volt számunkra, hogy Veled, mint a legjobb võféllyel ünnepelhettük a legcsodálatosabb napunkat. Hálás köszönetünk a rengeteg segítségért, ötletért és tanácsért, amelyet az esküvõ elõtt adtál nekünk. Köszönjük, hogy mindvégig hoztad a hangulatot és kellõ figyelmet szenteltél mindenre, annak érdekében, hogy ez a nap tökéletes és zökkenõmentes legyen számunkra.A nap minden percét élveztük. Köszönjük az apró játékos meglepetéseket, amelyekrõl még mi sem tudtunk. A családom és a násznép nevében is állíthatom, a legjobb döntésünk volt, hogy Téged választottunk.

Köszönjük a profizmusod, a kiváló munkád és a barátságod!:)

Szentendre, 2015.08.22.
Katinka és Gábor


Gabi és Gergely

2015-08-24 21:08:36
Kedves Robi,

08.08 - mára mindenki bevéste ezt a dátumot, hála neked! Nagy tisztelettel, szívbõl köszönjük, hogy nem csak a "Nagy Napon", hanem a szervezés alatt is velünk voltál. Szuper volt veled "dolgozni", a humorod, emberséged, szakmai alaposságod a legnagyobb zökkenõkön is átsegített bennünket. Profi estét toltunk, tökéletes munkát végeztél, imádtuk az egészet. :)

Köszönjük, hogy pont olyanná tetted az esküvõnket, amilyennek megálmodtuk.
Jöttél hamarabb, hogy segíts a bajban, hajnalig velünk roptad, hoztad a templomból a virágot, terelgetted a vendégeinket, "lelõttél", amikor még az utolsó percben is szervezni akartam, pont erre volt szükségünk. Egy igaz, talpra esett, belevaló võfélyre.

Köszönjük, hogy velünk voltál, mi több a barátságodat!

Szívbõl ajánljuk Robit azoknak, akik egy pörgõs, fiatalos, ha kell "hagyományos" esküvõre vágynak.


Szentendre, 2015.08.08.
Gabi&Gergely


Tímea és István ..

2015-07-26 13:37:02
Alig egy hónapja (2015. június 27-én) tartottuk a jegyes pár esküvõjét és lakodalmát, amely levezetésére Bohács Róbert võfélyt kértük fel. Úgy a magam mint a násznép és az ifjú pár nevében is kijelenthetem, hogy a rábízottakat Róbert kiváló hozzáértéssel, pontosan, jó hangulatot teremtve körültekintõen és korrektül látta el. Mûködése során jó érzékkel, kellõ odafigyeléssel segítette a felhõtlen szórakozást, vidámságot. Ezúton köszönöm meg valamennyi kedves vendég, meghívott, családtag és az ifjú pár nevében is Róbert fáradozását.

Üdvözlettel: E g r i Lajos és Lajosné


Tündi és Peti

2015-06-23 20:32:01
Kedves Robi!

Ezúton is szeretnénk Neked megköszönni esküvõnk hangulatos levezénylését! Nagyon jó hangulatot teremtettél, mind a násznép, mind mi fantasztikusan éreztük magunkat. A játékok, de különösen a táncok nagyon szórakoztatóak voltak. Örülünk, hogy velünk voltál a NAGY napon :) Köszönjük!

Tündi, és Peti


Zoli & Ivett Szlovákia 2015.6.13

2015-06-23 07:18:47
Kedves Robi!
Szeretnénk megköszönni neked "võfélyi munkádat", amelyet hihetetlen profizmussal végeztél. Tökéletes hangulatot varàzsoltál és minden gondot levettél vállunkról, hogy maximálisan élvezhessük az egész estét. Hiàba nehezitettük akaratlun a munkádat, mindig feltaláltad magadat😃
Lehetett látni rajtad, hogy ez neked nem munka, hanem a hobbid, amibe szíved-lelked beleadod. Te voltál a lehetõ legjobb választás!!!

Köszönet mindenért és további sok sikert !!!


Zoli & Ivett Szlovákia 2015.6.13

2015-06-22 21:33:38
Kedves Robi!
Szeretnénk megköszönni neked "võfélyi munkádat", amelyet hihetetlen profizmussal végeztél. Tökéletes hangulatot varàzsoltál és minden gondot levettél vállunkról, hogy maximálisan élvezhessük az egész estét. Hiàba nehezitettük akaratlun a munkádat, mindig feltaláltad magadat😃
Lehetett látni rajtad, hogy ez neked nem munka, hanem a hobbid, amibe szíved-lelked beleadod. Te voltál a lehetõ legjobb választás!!!

Köszönet mindenért és további sok sikert !!!


Évi & Zsolt - Pápa 2015.04.25.

2015-05-25 15:40:30
Robi,

Nagyon-nagyon köszönünk Neked mindent, tökéletes élményt biztosítottál számunkra. Azt, hogy maximálisan élvezhettük a saját esküvõnket/lakodalmunkat, Neked köszönhetjük!
Emlékszel, azt mondtam, ha rossz lesz a lagzi, akkor azt a võfély hibájának fogom tartani?! Ez a lagzi pedig nagyon jó volt, és ezt a võfélynek, Neked köszönhetjük!

Aki võfélyt keres, ne menjen tovább, megtalálta, Robi tökéletes választás!!!
Hogy miért Õ?
Mert, mindenben tud segiteni. Rengeteg kapcsolata, tapasztalata és tanácsa van. A legapróbb részletekig a fejében van egy esküvõ, és minden pillanatát ismeri/tudja elõre. Akármikor megszeppentünk csak egy pillanatra is, Robi ott termett, és a megoldás is érkezett vele.

Még egyszer nagyon köszönünk Neked mindent!
Évi & Zsolti


Emõke és Gyurika

2015-05-21 22:53:40
Az esküvõ szervezésének nagy részét ketten vittük véghez,sokszor akadályokba ütközve és kisebb-nagyobb nehézségekkel tûzdelve.Nem gondoltuk,hogy ilyen nehéz és fárasztó lesz hiszen eddig még csak hasonlót sem csináltunk.Viszont ami a végére kerekedett belõle-a te közremûködéseddel persze -,azt álmainkban sem gondoltuk volna.Akárkivel beszéltünk azóta a násznép közül,egytõl egyig(a mi véleményünk is ez) a válasz az volt,hogy "Ilyen jó lagziban még nem voltam!" .Nagyon hálásak vagyunk Neked,hogy felejthetetlenné tetted nekünk ezt a napot a szereteteddel,a hozzáértéseddel és a humoroddal , Nélküled ez nem lett volna olyan,mint amilyen lett és amilyet igazán szerettünk volna!
Kívánunk még sok ilyen és akár még jobb lagzikat és sok boldogságot!
Millió puszi és ölelés:Emõke&Gyurika


Brigi és Balázs

2015-05-15 13:09:57
Kedves Robi!

Sosem gondoltam volna, hogy egy igazi lakodalom ilyen csodálatos élmény és hogy tényleg sikerülhet egy ilyen nagy mulatságot összehozni.
Nagyon köszönjük minden ténykedésed és segítséged, minden fantasztikusan sikerült. A rokonok is azt vallják, hogy ilyen jó lagziba még sosem voltak.

További sok sikert és boldogságot kívánunk Neked és a leendõ házasulandóknak.

Szép napot, lakodalomra fel!
Brigi
(2015.05.09.)


Megjelenítve 71 - 80 Oldalak: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14