Vendégkönyv


Niki és Attila

2017-10-09 15:12:58
Szeretnénk megköszönni neked,hogy felejthetetlenné tetted az esküvõnket, hála a te kiváló programodnak mindenki nagyon jól szórakozott. Végig vezetted az egészet, senki sem unatkozott . Te vagy a legjobb !!!!


Csuti és Örs

2017-09-24 17:08:42
Szia Robi!

Örülünk, hogy Téged választottunk Võfélynek, profizmusod és a belõled áradó szeretet tökéletessé tette számunkra a Nagy Napunkat. Esküvõnket, bár nem volt rendhagyó, zseniálisan irányítottad. Mindig akkor voltál ott amikor kellett és pont a jó idõben történtek a dolgok. Többször is megleptél minket és néha még meg is lágyítottad "kõ szívünket":-D.

Nagyon köszönjük és hálásak vagyunk Neked!!!!!Mariann & Ricsi

2017-09-23 17:29:10
Kedves Robi!
Nagyon köszönünk mindent Neked! Felejthetetlenné tetted életünk legszebb napját! :)
A vendégek imádtak, és nagyon jól érezték magukat...:) Remek hangulatot tremtettél, és nagyon jól összefogtad a násznépet! Tényleg minden úgy alakult, ahogy álmunkban elképzeltük! Sõt, talán még annál is jobban! A játékok ötletesek voltak, sosem gondoltam volna, hogy például valaha fát fogok fûrészelni, pláne nem az esküvõmön! 😁 De ilyen is történt...különleges volt az egész!
Nagyon hálásak vagyunk mindenért, és még egyszer köszönjük! Szuper volt! 😘


Reha Istvánné

2017-08-24 08:34:48
Kedves Robi!
Én, mint örömanya nem tudom eléggé megköszönni neked, hogy gyermekeimnek /ifjú pár/ egy felejthetetlen életre szóló élményt nyújtottál. Nagyon köszönöm, hogy sok terhet levettél a vállamról, lazán megoldottál mindent, ezért örökké hálás leszek. Profizmusod felülmúlhatatlan. Olyan hangulatot teremtettél, hogy az egész násznéptõl csak dicsérõ szavakat hallottam rólad.
Mindent nagyon köszönök!
Sok sikert kívánok a további munkádhoz!
Üdv: Reha Istvánné


Dóri és Vili

2017-07-28 16:00:14
2017.07.22, Skanzen, Szentendre

Hát honnan is kezdjük? :) Mindenki azt mondja, hogy internetrõl nehéz találni tökéletes võfélyt! Ezt viszont meg kell hogy cáfoljuk. Nekünk más lehetõségünk nem volt, mert külföldön élünk és keveset jártunk haza. Rá is találtunk Robira, majd elsõ blikkre már szimpatikus volt. Az elsõ találkozásunk végén tudtuk, hogy nem kell tovább keresgélnünk. És mint ahogy a jó megérzés nem csal, így Robi is szuperül irányította az esküvõnket. Nem volt sok és nem volt kevés. Mindig akkor lépett közbe, amikor kellett és ahogyan kellett! Rugalmas és mindig profi! Nálunk ráadásul egy kamu polgári szertást is összerakott, amit õ maga vezetett le! Mondanom sem kell, hogy a meghatódottságunk könnyekben teljesedett be.
Robi, csak így tovább!


Balatonfüred, 2017.06.24. Marcsi&Attila

2017-07-10 21:49:39
Robi, te vagy az akitõl elõször tanácsot kértünk és ajánlottad Gáll Dianát, Lisztik Erikát, Kiss Ernõ-t és a Soundwitch zenekart.
Én már rég tudtam rólad, hogy a profik közé tartozol és ahogy a közös munkánk során rád bíztam magam, tettem most is így.
Megkönnyítetted a dolgunkat azzal, hogy a honlapodon feltüntetsz olyan szolgáltatókat akiket jónak találsz és tanúsíthatjuk, hogy tényleg a legjobbakkal dolgozol együtt. Összeszokott csapat vagytok még ha nem is az összes hétvégéteket töltitetek együtt ebben a felállásban. Végig nagyon baráti volt a légkör. Okunk nem volt izgalomra, sõt..... Úgy jártatok köztünk, a családunk és barátaink között mintha már minket is régóta ismernétek. Errõl a fantasztikus élményrõl számolnak be a rokonok, barátok is. Nagyon köszönjük Nektek!

Amikor legelõször beszéltünk Veled még nem voltunk biztosak benne, hogy võfélyt vagy ceremóniamestert válasszunk. Mi modernebb hangvételû esküvõt szerettünk volna, de Te biztosítottál bennünket arról, hogy alkalmazkodsz az igényeinkhez, ami így is lett.
Tudtad mikor kell kicsit feldobni a hangulatot,összerázni a násznépet. Már tudjuk, hogy jól döntöttünk! Nagyon köszönjük Neked! Itt mindenki csak nemes egyszerûséggel a Võfélyek võfélyének hív, ami nem túlzás, tényleg az vagy!!!Szabina

2017-07-08 16:44:41
Kedves võfélyek võfélye, Robi!!

2017.07.07-én a Petneházy huszárcsárdában volt a Mi Nagy Napunk! Ezúton szeretnénk Neked köszönetet mondani a profizmusodért, a lazaságodért, azért hogy mindig tudtad mit kell tenned amivel tovább fokoztad a napunk pillanatait. Tökéletesen levezényelted, ezért örökké hálásak leszünk. Egy csodálatos emlékkel gazdagodtunk a segítségeddel a Mi Nagy Napunkon!❤😍


Mercédesz és Attila

2017-07-05 17:44:44
Kedves Robi! 2017-06-30. Soha nem feledjük el! Fantasztikus esküvõ egy fantasztikus võfélyel! Szerinte minden pár ilyen esküvõröl álmodik mint a miénk volt! Szebbet jobbat nem is álmodhattunk volna, és ebben nagyon nagy segítségünkre voltál bármikor bármiben! Nagyon szépen köszönjük a közremûködésed, és ha valakinek is szüksége lesz võfélyre, bizonsággal ajánlunk téged! Robi! Barátom kollégám võfélyem! Köszönjük szépen!


Timi és Gergõ

2017-07-01 16:04:26
Kedves Robi!
Mercédesz és Attila esküvõjén, mint vendégek vettünk részt. Egy nagyon szimpatikus, humoros és laza võfélynek ismertünk meg, aki minden részletre figyel. Az improvizáció remek, a tánctudással együtt. Ajánlani fogunk! 😊


Váczi Adrienn

2017-06-03 10:23:14
Kedves Robi!

Elõször is meg szeretném köszönni ezt a fergeteges estét és partyt! Tapasztalatod és fellépésed vitathatatlan! Óriási volt a kánkános játék! Ha ránk gondolsz, kérlek jusson eszedbe a német házaspár 😃 Felejthetetlen élmény volt! 😊

Bátran tudlak ajánlani mindenkinek! Remélem még találkozunk! Minden jót kívánok neked és köszönjük mégegyszer!

Váczi Adrienn - a tanú (2017.05.27.)


Megjelenítve 71 - 80 Oldalak: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18