Vendégkönyv


Csordás-Kovács Virginia és Csordás-Kovács Péter 2019.02.14.

2019-03-02 00:57:58
Megszületett a gondolat, hogy esküvőnkre vőfélyt szeretnénk, Robi videóit megnézve azonnal tudtuk, hogy ő lesz a tökéletes választás, és így is lett. Nem mindennapi történetünket elmesélve (megismerkedésünk második napján döntöttük el, hogy összeházasodunk, a 14. napon megkaptuk esküvőnk dátumát, február 14-ét, valentin napot.) már a telefonon érezhető volt, hogy Robi rengeteg ötlettel érkezik az első találkozóra. Úgy is lett, ahogy gondoltuk, rengeteg ötlettel érkezett, minden pillanatban éreztette, hogy fontos neki az esküvőnk, és nem egy esküvő a sok közül.
Profin összeállította a teljes esküvői menetrendet, ezzel a mi szervezésünket is nagyon sokban segítette, amire szükségünk is volt, hiszen 30 napunk volt megszervezni egy 50 fős lakodalmat. A lánykikérés fantasztikus volt, az örömszülők meghatódtak, mint ahogyan mi is. A lánykikérést követően is mindenre odafigyelve a polgári szertartás előtt és után is segítette az esküvő menetét. A lakodalmunkban történetünket fantasztikus meseként kaphattuk vissza, királylányt lovagokat, vitézek idézve, elképesztően vicces stílusban.
Minden vendégünk számára emlékezetessé vált vőfélyünk, remek játékokkal készült, nem könnyen oldódó vendégeinket is nagyon hamar feloldotta, ezzel fergeteges hangulatot teremtve. Esküvőnk annyira tökéletes volt - melynek vőfélyünk volt a gyémántja - hogy minden házassági évfordulónkon megismételjük ezt a felejthetetlen lakodalmat, melyre EGYÉRTELMŰEN újra és újra Robit fogjuk vőfélyünknek felkérni.

Mindent nagyon-nagyon köszönünk és minden egyes valentin napon találkozunk.

Csordás-Kovács Virginia és
Csordás-Kovács Péter


Dóri és Gabi 2019.02.09. Debrecen

2019-02-20 19:20:09
Kedves Robi!
Az őszi esküvő kiállításon ismertünk meg, és beszélgettünk veled először. Jól döntöttünk!
Köszönjük szépen hogy velünk voltál a Nagy napunkon! Nagyon szuper voltál, aki téged választ az csalódni biztosan nem fog. Fantasztikus voltál egész nap, mindent kézben tartottál! A násznép és mi is nagyon hálásak vagyunk neked hogy egy ilyen jó bulit csináltál! Bárkinek vőfélyre van szüksége nyugodt szívvel ajánlunk, legjobb vagy!


Rami és Peti

2018-12-17 23:53:18
Kedves Robi!

Elnézést, hogy megkésve fogalmazzuk csak meg Neked köszönetünket.
Bár messziről jöttél el hozzánk, a jó hangulathoz nagyban hozzájárultál. Köszönjük az ötleteidet, a kereszteződésben tartott kisebb táncos epizódot azóta is emlegetik!
Bátran ajánlunk azóta is mindenkinek, nagyon köszönjük a munkádat!


Királyi Esküvők (Esküvőszervezők) Nelli és Dalma

2018-12-13 13:31:11
Kedves Házasulandók!
Ha ezen az oldalon jártok, akkor a legjobb helyen vagytok! Ha Robi lesz a nagy napotok levezénylője akkor biztos kezekben tudhatjátok a nagy napotokat! Ő mindig tudja mikor kell a napba beleavatkoznii vagy éppen a háttérben maradni. Mindig mindent elintéz és kézben tart. Mi, mint partnerek nagyon szeretünk vele dolgozni,mert mindig biztonságban tudhatjuk az esküvőket és rugalmasan kezeli a problémás helyzeteket. Szóval a Robinál jó kezekben lesz az esküvőtök. :)


Brigi és Szilárd

2018-10-26 12:27:50
Kedves Robi,

Köszönjük szépen, hogy velünk voltál a nagy napunkon és hogy levezényelted azt.


Tini és Gergő

2018-10-04 19:35:18
Kedves Robi!
Nagyon szimpatikus voltál a weblapod és ajánlások alapján, a személyes találkozás ezt csak még jobban megerősítette. Az esküvőn során azt kaptuk, amit vártunk és amit megbeszéltünk, sőt, még többet is. Profin levezényelted az egészet és kiválóan, jó humorral kezelted a helyzeteket. Hálásan köszönjük, hogy segítségeddel szebbé tetted a mi nagy napunkat :)
Mindenki másnak csak ajánlani tudunk!


Tóbel-Barsi Emese és Tóbel István

2018-09-18 20:31:45
Kedves Robi!
Már az első találkozásunknál biztosak voltunk benne,hogy te vagy az az ember akit a Nagy Napunk egyik legfontosabb személyének szeretnénk! Ez a döntés csak erősödött,amint elkezdődött a "Nap"! Imádtunk mindent,amit kitaláltál nekünk. A fantasztikus hangulatot és azt a profizmust,ahogy terelgettél bennünket és a násznépet! A vendégeinktől is csak pozitív visszajelzéseket kaptunk! Toltad neki,mi meg egy jó nagyot buliztunk


DJ FEREE

2018-09-11 06:45:01
Lemezlovasként fontos, hogy tökéletesen össze tuDJak dolgozni a szolgáltatókkal. Robinál sem volt ez másként. Figyelembe veszi a mai modern kor elvárásait, de mindezt úgy, hogy meg tuDJa őrizni a hagyományos vonalat. Látszik rajta, hogy imáDJa a szakmáját. Öröm volt vele együtt dolgozni, remélem még összefutunk! Mindenkinek sok szeretettel ajánlom, ha nem akarja a véletlenre bízni az esküvőjét!


Szolner-Marcsó Emese 2018.09.08.

2018-09-10 20:08:19
Kedves Robi!

Amikor elkezdtük szervezni az esküvőnket, sokan megkérdezték. Miért kell vőfély? Mi már akkor tudtuk, hogy a Nagy Napunkon, szükségünk lesz valakire, aki segít bennünket, hogy aznap csak sodródnunk kelljen az eseményekkel. Nem ismertünk előtte, egy kedves ismerős ajánlására választottunk, és nem bántuk meg. Ha újra kellene kezdeni a szervezést, biztosan úgy kezdeném, hogy majd amikor a Bohács Robi ráér, akkorra tesszük az időpontot. Nagyon köszönjük, hogy velünk voltál, hogy minden apró részletre odafigyeltél. Össze sem tudjuk foglalni, hogy mennyi mindent tettél azért, hogy a Mi napunk felejthetetlen legyen! A kedves szavakkal könnyeket, a játékokkal pedig mosolyt, vidámságot csaltál a jelen lévők arcára. A kocsist sokáig fogjuk emlegetni! :)
Nagyon köszönünk mindent, kívánjuk, hogy még sok pár ilyen élményekkel legyen gazdagabb!

Emese és Gábor


Kispéterné Barta Erika

2018-08-26 16:23:08
Drága Robi!
2 éve amikor a barátn?m lagziján találkoztunk nem is gondoltam volna, hogy ebben az évben már a saját lagzinkat szervezzük. Egy valami nem volt kérdés:Te!Csak akkor házasodunk amikor a Bohács Robi ráér! :) Köszönjük Neked, hogy beáldoztad a szabad hétvégédet értünk, reméljük nem bántad meg!?Ha újra szerveznénk, Mi akkor is így csinálnánk!Fantasztikus hangulatot varázsoltál,minden korosztálynak volt megfelel? játék, így senki nem maradt ki a buliból!Gyönyör? kerek egésszé varázsoltad a napunkat!Te voltál a szemünk, a fülünk, a szívünk!Ja, és az ápolóm! :D :) Kívánjuk Neked, hogy olyan boldog legyél az életben, amilyenné a házasulandók napját teszed,és még rengeted párnak szerezz felejthetetlen pillanatokat! :)

Millió puszit küldünk: Erika & Zsolti


Megjelenítve 41 - 50 Oldalak: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18