Vendégkönyv
Új bejegyzés küldése a vendeacute;gkönyvbe

Vendég

2019-06-20 09:27:58
Jó az oldal!


Evelin & Gergő

2019-06-16 11:20:11
Kedves Robi!

Most újra felelevenedett bennünk életünk legszebb napja és mióta megkaptuk a fényképeket, újra ebben a ködben élünk. :)
Köszönjük, hogy velünk voltál és a segítségeddel gördülékenyen zajlott a nagy nap.
A sok jótanácsod nagyon megkönnyítette a szervezést az elejétől a végéig.
Hálásak vagyunk az ötleteidért és a kreatív feladataidért, melyeknek a násznép visszajelzései alapján is nagy sikerük volt és amelyekkel rendkívül eseménydússá és emlékezetessé tetted az estét.
Köszönünk mindent még egyszer és kívánunk további sok sikert!
Találkozunk az ezüstlakodalmunkon! ;)

Evelin&Gergő
Tata, 2019.05.04.


Ildi és Roli

2019-06-13 10:27:26
Kedves Robi!

Nagyon köszönünk mindent, tökéletesre sikerült a nagy napunk és ez főként Neked köszönhető!
Köszönjük az irányítást,a humort,a játékokat! Minden csodálatos volt!
Köszönjük! Ildi és Roli (2019.05.25.)


Vinnai Tamara és Márkó

2019-05-30 19:40:56
Szia Robi! Az esküvőnk csodálatosan sikerült, nagyon jól éreztük magunkat, és a vendégeinktől is csak pozitív visszajelzéseket kapunk! Minden szolgáltatónk nagyon a topon volt, profi szakemberek, maximálisan megkönnyítettek számunkra a nap megèlèsét. Erős Dávid pedig pont olyan CM volt, akit szerettünk volna, úgyhogy ez lemondás utólag jól sült el, és tuliképp még hálásak is vagyunk, hogy így alakult.
Közben màr a nászutunkon vagyunk, pihenjük a fáradalmakat!
Szeretnénk Neked is megköszönni, hogy összekapcsoltál Dáviddal, és segítettél gyorsan megoldani a helyzetet. Sok sikert kívánunk Neked a nyàri esküvői szezonra, valamint sok örömet, vidámságot a nyárra! Tami&Màrko


Heller Tamás

2019-05-26 22:33:35
Kedves Robi!

Tudom, hogy azóta már beszéltünk de itt is leszeretném írni. A fejembe véstem ezt a napot, 2019. 05. 11. a vőfélyi munkám első napja volt. Felkért a legjobb barátom, hogy szeretné ha az esküvőjén én lennék a vőfély. Ez számomra egy ismeretlen terep volt, de mivel ismert a pár engem, ezért szerették volna ha én intézném az egész napjukat. Téged már régóta ismerlek de nem gondoltam volna, hogy emiatt kérek majd segítséget. Mégis megtörtént és tudom, a legjobb emberhez fordultam! A tapasztalatodnak hála, plusz a nem kevés segítségnek köszönhetően, olyan ceremónia jött össze, hogy azóta is csak a pozitív visszajelzéseket hallgathatom. Itt is még egyszer köszönöm a támogatást és a segítséget, valamint azt is, hogy amikor indultam a búcsúztatóra, akkor sem felejtettél el és, még egy kis támogatásként felhívtál előtte, hogy minden rendben lesz. A küldetést teljesítettem és valljuk be, ez nem egy könnyű hivatás, most már én is tudom, le a kalappal előttünk! Köszönet még egyszer!


Anikó & Arnold

2019-05-22 21:24:15
Kedves Robi!

Szeretnénk még egyszer megköszönni a közreműködésedet! Az előkészületek során és a nagy napon is egy biztos pont voltál nekünk. Nagyon pozitív volt, hogy míg az esküvő a korábban megbeszélt menetrend szerint zajlott, addig a sok spontán poén számunkra is meglepetés volt.
Külön kiemelném a pohárköszöntőt, egy csodálatos meghitt pillanatot teremtettél, tökéletes verset választottál.
Jól döntöttünk, amikor felkértünk Téged, hogy legyél részese az esküvőnknek, szeretettel ajánlunk a barátainknak.

Anikó & Arnold


Ledvényi Zsolt öröm apa Szobról

2019-04-30 20:16:25
2019. 04. 27.
Kedves Robi!
Azt hiszem a gyerekek döntése telitalálat volt. Ilyen vagány, jó dumájú, belevaló fazonnal régen találkoztam. Az egészet ahogy tálaltad, kézben tartottad, nem engedted egy pillanatra sem leülni a bulit - hiszen a lagzi az már egy buli - az teljes profizmusra vall. Nem szeretném ragozni; CSÚCS VOLT/ÁL.
Engedd meg, hogy lányom gondolatait is megosszam itt.
Robi! Köszönünk MINDENT!
Összefogtál nagyjából 120 embert és mindezt olyan könnyedén tetted, rengeteg poénnal megspékelve! Sok kis meglepetést csempésztél a napba, egyik poén követte a másikat. Ilyen dumája kevés embernek van és ahogy rögtönözni tudsz... le a kalappal.
Óriási volt ahogy összecserélted a Petit (Péter Fésűs) és a Norbit (Norbert Fésűs). Apa meg összetévesztette őket és majdnem máshoz mentem férjhez. ....vagy mikor hajnalban felkaptál tánc közben fergeteges volt!!!

Köszönjük!


Fésűs Ledvényi Alexandra

2019-04-30 19:41:58
Robi! Köszönünk MINDENT!
Összefogtál nagyjából 120 embert és mindezt olyan könnyedén tetted, rengeteg poénnal megspékelve! ☺☺ Sok kis meglepetést csempésztél a napba, egyik poén követte a másikat.


Figler-Temesi Brigitta

2019-03-18 16:45:02
Kedves Robi!

Amikor először találkoztunk az egyik legjobb barátunk esküvőjén, már akkor láttuk, hogy mennyire profi és elhivatott vagy. Aztán amikor következő évben találkoztunk az esküvőkiállításon, és még fel is ismertél bennünket, tudtuk, hogy nem túl megszokott módon, nekünk előbb van meg a vőfélyünk, mint a pontos időpontunk! :)
Köszönjük, azt a rengeteg támogatást, és segítséget, amit Tőled kaptuk az alatt 1,5 év alatt, ami az említett időpont és az esküvőnk vége között eltelt! Köszönjük, hogy Veled, a legjobbal dolgozhattunk együtt, aki mindent csodálatosan kézben tartott, és mi elengedhettük a gyeplőt, semmire nem volt gondunk! :) És köszönjük azt is, hogy általad megkaptuk a legjobb dekorost, virágost, és zenekart is, minden csodálatosan sikerült, és ebben elég nagy részt vállaltál! :)
Ha újra kezdenénk, megint csak Veled dolgoznánk!

Köszönünk mindent! :)

Figler-Temesi Brigitta és Figler Zsolt


Csordás-Kovács Virginia és Csordás-Kovács Péter 2019.02.14.

2019-03-02 00:57:58
Megszületett a gondolat, hogy esküvőnkre vőfélyt szeretnénk, Robi videóit megnézve azonnal tudtuk, hogy ő lesz a tökéletes választás, és így is lett. Nem mindennapi történetünket elmesélve (megismerkedésünk második napján döntöttük el, hogy összeházasodunk, a 14. napon megkaptuk esküvőnk dátumát, február 14-ét, valentin napot.) már a telefonon érezhető volt, hogy Robi rengeteg ötlettel érkezik az első találkozóra. Úgy is lett, ahogy gondoltuk, rengeteg ötlettel érkezett, minden pillanatban éreztette, hogy fontos neki az esküvőnk, és nem egy esküvő a sok közül.
Profin összeállította a teljes esküvői menetrendet, ezzel a mi szervezésünket is nagyon sokban segítette, amire szükségünk is volt, hiszen 30 napunk volt megszervezni egy 50 fős lakodalmat. A lánykikérés fantasztikus volt, az örömszülők meghatódtak, mint ahogyan mi is. A lánykikérést követően is mindenre odafigyelve a polgári szertartás előtt és után is segítette az esküvő menetét. A lakodalmunkban történetünket fantasztikus meseként kaphattuk vissza, királylányt lovagokat, vitézek idézve, elképesztően vicces stílusban.
Minden vendégünk számára emlékezetessé vált vőfélyünk, remek játékokkal készült, nem könnyen oldódó vendégeinket is nagyon hamar feloldotta, ezzel fergeteges hangulatot teremtve. Esküvőnk annyira tökéletes volt - melynek vőfélyünk volt a gyémántja - hogy minden házassági évfordulónkon megismételjük ezt a felejthetetlen lakodalmat, melyre EGYÉRTELMŰEN újra és újra Robit fogjuk vőfélyünknek felkérni.

Mindent nagyon-nagyon köszönünk és minden egyes valentin napon találkozunk.

Csordás-Kovács Virginia és
Csordás-Kovács Péter


Megjelenítve 31 - 40 Oldalak: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18