Vendégkönyv
Új bejegyzés küldése a vendeacute;gkönyvbe

Betti & Balázs

2019-07-11 22:23:12
Köszönjük, hogy a nagy napon velünk voltál és mivel mi szerveztük az esküvőnket, így esküvőszervező híján Te tartottad a kezedben az egész napot, ami szerintünk és a vendégeink szerint is fantasztikusra sikerült! A kocsis játékot sokszor láttuk már videón, de átélni azért teljesen más volt


Bia & Máté

2019-07-11 09:51:26
Kedves Robi!
Köszönjük, hogy velünk voltál, és hogy végig gördülékenyen, jó hangulatban telt a nagy napunk! :)
Köszönjük a sok tanácsot, ötletet is, amivel megkönnyítetted számunkra a szervezést.
A koordináció, a játékok, a spontán kis meglepetések, amikről mi sem tudtunk...minden szuper volt!
Nagyon jól éreztük magunkat, és a vendégeinktől is csak pozitív visszajelzéseket kapunk.
Örülünk, hogy Téged választottunk! :)
Bia és Máté
2019.06.22.


Szapor Ernő

2019-07-03 10:58:47
Vendégként voltam jelen , ez ritkán fordult velem elő az elmúlt 30 év folyamán, ugyanis zenészként tevékenykedtem többnyire! Róbert tevékenységére csak három szó : szakmaiság , profizmus felsőfokon!


Vendég

2019-06-20 09:27:58
Jó az oldal!


Evelin & Gergő

2019-06-16 11:20:11
Kedves Robi!

Most újra felelevenedett bennünk életünk legszebb napja és mióta megkaptuk a fényképeket, újra ebben a ködben élünk. :)
Köszönjük, hogy velünk voltál és a segítségeddel gördülékenyen zajlott a nagy nap.
A sok jótanácsod nagyon megkönnyítette a szervezést az elejétől a végéig.
Hálásak vagyunk az ötleteidért és a kreatív feladataidért, melyeknek a násznép visszajelzései alapján is nagy sikerük volt és amelyekkel rendkívül eseménydússá és emlékezetessé tetted az estét.
Köszönünk mindent még egyszer és kívánunk további sok sikert!
Találkozunk az ezüstlakodalmunkon! ;)

Evelin&Gergő
Tata, 2019.05.04.


Ildi és Roli

2019-06-13 10:27:26
Kedves Robi!

Nagyon köszönünk mindent, tökéletesre sikerült a nagy napunk és ez főként Neked köszönhető!
Köszönjük az irányítást,a humort,a játékokat! Minden csodálatos volt!
Köszönjük! Ildi és Roli (2019.05.25.)


Vinnai Tamara és Márkó

2019-05-30 19:40:56
Szia Robi! Az esküvőnk csodálatosan sikerült, nagyon jól éreztük magunkat, és a vendégeinktől is csak pozitív visszajelzéseket kapunk! Minden szolgáltatónk nagyon a topon volt, profi szakemberek, maximálisan megkönnyítettek számunkra a nap megèlèsét. Erős Dávid pedig pont olyan CM volt, akit szerettünk volna, úgyhogy ez lemondás utólag jól sült el, és tuliképp még hálásak is vagyunk, hogy így alakult.
Közben màr a nászutunkon vagyunk, pihenjük a fáradalmakat!
Szeretnénk Neked is megköszönni, hogy összekapcsoltál Dáviddal, és segítettél gyorsan megoldani a helyzetet. Sok sikert kívánunk Neked a nyàri esküvői szezonra, valamint sok örömet, vidámságot a nyárra! Tami&Màrko


Heller Tamás

2019-05-26 22:33:35
Kedves Robi!

Tudom, hogy azóta már beszéltünk de itt is leszeretném írni. A fejembe véstem ezt a napot, 2019. 05. 11. a vőfélyi munkám első napja volt. Felkért a legjobb barátom, hogy szeretné ha az esküvőjén én lennék a vőfély. Ez számomra egy ismeretlen terep volt, de mivel ismert a pár engem, ezért szerették volna ha én intézném az egész napjukat. Téged már régóta ismerlek de nem gondoltam volna, hogy emiatt kérek majd segítséget. Mégis megtörtént és tudom, a legjobb emberhez fordultam! A tapasztalatodnak hála, plusz a nem kevés segítségnek köszönhetően, olyan ceremónia jött össze, hogy azóta is csak a pozitív visszajelzéseket hallgathatom. Itt is még egyszer köszönöm a támogatást és a segítséget, valamint azt is, hogy amikor indultam a búcsúztatóra, akkor sem felejtettél el és, még egy kis támogatásként felhívtál előtte, hogy minden rendben lesz. A küldetést teljesítettem és valljuk be, ez nem egy könnyű hivatás, most már én is tudom, le a kalappal előttünk! Köszönet még egyszer!


Anikó & Arnold

2019-05-22 21:24:15
Kedves Robi!

Szeretnénk még egyszer megköszönni a közreműködésedet! Az előkészületek során és a nagy napon is egy biztos pont voltál nekünk. Nagyon pozitív volt, hogy míg az esküvő a korábban megbeszélt menetrend szerint zajlott, addig a sok spontán poén számunkra is meglepetés volt.
Külön kiemelném a pohárköszöntőt, egy csodálatos meghitt pillanatot teremtettél, tökéletes verset választottál.
Jól döntöttünk, amikor felkértünk Téged, hogy legyél részese az esküvőnknek, szeretettel ajánlunk a barátainknak.

Anikó & Arnold


Ledvényi Zsolt öröm apa Szobról

2019-04-30 20:16:25
2019. 04. 27.
Kedves Robi!
Azt hiszem a gyerekek döntése telitalálat volt. Ilyen vagány, jó dumájú, belevaló fazonnal régen találkoztam. Az egészet ahogy tálaltad, kézben tartottad, nem engedted egy pillanatra sem leülni a bulit - hiszen a lagzi az már egy buli - az teljes profizmusra vall. Nem szeretném ragozni; CSÚCS VOLT/ÁL.
Engedd meg, hogy lányom gondolatait is megosszam itt.
Robi! Köszönünk MINDENT!
Összefogtál nagyjából 120 embert és mindezt olyan könnyedén tetted, rengeteg poénnal megspékelve! Sok kis meglepetést csempésztél a napba, egyik poén követte a másikat. Ilyen dumája kevés embernek van és ahogy rögtönözni tudsz... le a kalappal.
Óriási volt ahogy összecserélted a Petit (Péter Fésűs) és a Norbit (Norbert Fésűs). Apa meg összetévesztette őket és majdnem máshoz mentem férjhez. ....vagy mikor hajnalban felkaptál tánc közben fergeteges volt!!!

Köszönjük!


Megjelenítve 21 - 30 Oldalak: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17