Vendégkönyv


Berni és Tomi

2020-02-09 15:06:06
Kedves Robi!

Szeretnénk megköszönni a munkádat a Nagy Napunkon! Köszönjük a segítségedet a nap megtervezésében, a rugalmasságodat, valamint a profizmusodat.

Az esküvőnket külföldről 3 hónap alatt szerveztük meg, ezért kicsit aggódtam, hogy minden rendben lesz-e. Mint kiderült felesleges volt aggódni, hisz Robi a Nagy Napon mindent kézben tartott és koordinált.

Szívből ajánljuk Robit bárkinek, mert nem csak profi vőfély hanem egy igazán közvetlen, barátságos és vicces ember is.

Köszönünk mindent!
Berni és Tomi


Szabina és Norbi

2019-11-23 11:28:13
Szia Robi,
Nagyon köszönjük, hogy velünk voltál a NAGY napunkon, mint Ceremóniamester.
Már kilenc éve volt szerencsénk vendégeskedni egy esküvőn ahol te voltál a Vőfély és már akkor tudtuk, hogy nálunk is te leszel.
Persze a vártnál lényegesen jobb lett a buli. Soha nem gondoltuk volna hogy ilyen sokat ki lehet belőle hozni, de neked sikerült!
Minden gond nélkül, rutinból vezényeltél mindent.
Nagy szívvel ajánlunk téged minden párnak mint Vőfély, mint Ceremóniamester.
Remélem lesz még szerencsénk találkozni egy esküvőn.
Köszönjük Robi!!!
Szabina és Norbi


Sára

2019-10-12 19:24:44
Kedves Róbert,
Örömanyaként hálás köszönetemet szeretném ezúton is kifejezni Önnek, gyermekeim, Ábrahám és Janka esküvőjének és az esti vigadalomnak profi levezényléséért.
Egy nagyon tisztességes,jó kisugárzású , jó megjelenésű fiatalemert ismerhettünk Önben, aki mellett mindannyian biztonságban érezhettük az esténket, fiatalos, lendületes és ízléses stílusával mindenki szimpátiáját elnyerte.
Maximális szakmai alázat és igényesség jellemzi Önt, nagyon jó szívvel ajánlom mások számára.
További sikereket és jó egészséget kívánok!


Vivien

2019-09-26 20:17:28
Kedves Robi!
Köszönjük, hogy nagyszerűvé varázsoltad a nagy napunk, hogy minden gördülékenyen zajlott, még az idő ellenére is. A buli fantasztikus volt, rengeteget tancoltunk, nagyon jók voltak a vicces és ötletes játékok, amiket levezenyeltél, hogy egyéni ötletekkel is megleptél mindenkit! Minden vendég számára emlékezetes marad ez a nap!
Vivi és Pisti


Bea

2019-09-19 14:52:36
Nagyon örülünk hogy Doriék Rád találtak !! Az este egyetlen percét sem terveznénk újra!! Ott voltál és akkor amikor kellett! Nagyon jó hangulatot varázsoltál a Rouge zenekarral együtt!!
Köszönünk mindent!!! A legjobbaknak!!!


Bea

2019-09-19 14:52:36
Nagyon örülünk hogy Doriék Rád találtak !! Az este egyetlen percét sem terveznénk újra!! Ott voltál és akkor amikor kellett! Nagyon jó hangulatot varázsoltál a Rouge zenekarral együtt!!
Köszönünk mindent!!! A legjobbaknak!!!


Dorina és Balázs 2019. 09. 14. Somogyszob

2019-09-19 12:32:21
Szia Robi! Még nem is volt alkalmunk Neked írni, ne haragudj, az esküvő utáni napok sem egyszerűek, rohanás az élet. Ma meg már ráadásul dolgozunk is mind a ketten!
Nagyon nagyon szeretnénk Neked megköszönni mindent! Nagyon örülünk, hogy Téged választottuk, nem bántuk meg , sőőőt, mindenkinek szívből ajánlunk majd! Nagyon nagy buli volt, nagyon jól együttműködtetek a Rouge Zenekarral, és nagyon nagy hangulatot csináltál! Fantasztikus volt minden, s jól érezte magát mindenki! Köszönünk mindent!! (Ha lesz képünk, teszünk majd ki az üzifaladra, egy kis szöveggel! Puszi Neked! Dorina és Balázs!


Királyi esküvők - Esküvőszervezés, Rendezvényszervezés

2019-08-30 12:14:19
Kedves Robi!

Te is, és mi is azt valljuk, hogy csapatban dolgozni, együtt lenni, örömet okozni a legjobb! Akkor tessék:

Pár hete teljesedett be 2019. 08. 17.- én Faddi-Juhász Anett Anett és Faddi Gábor szerelme amikor egymásnak örök hűséget fogadtak.
Egy igazi szerelmes pàr álmai váltak valóra a szemeink làttàra...
Már lassan másfél évvel ezelőtt kerestek fel minket először, hogy segítsünk az esküvőjük szervezésében, hiszen nem szeretnének stresszelni, nem szeretnének megbízhatatlan szolgáltatókat az esküvőjükre és igazából azt szeretnék, ha nem csak ők tudnák élvezni a nagy napot, hanem a családjuk és a barátaik is élveznék annak minden percét.
Így nekiálltunk a szervezésnek és sok-sok tárgyalás, egyeztetés, éjszakai beszélgetés után megvalósítottuk azt, amit ők megálmodtak.
De ezt nem egyedül tettük!
Mindig igyekszünk minden párnak megtalálni azt a szolgáltatót, akivel úgy érezzük, hogy meg tudják találni a megfelelő hangot és aki azt a munkakört a pár elképzelései alapján meg fogja tudni valósítani.

Így kértük fel Bohács Robit, hogy segítsen a vőfély szerepben levezényelni az esküvőt. Ha kell, akkor irányítson, tegyen be játékos feladatokat, ha arra van szükség vagy csak egyszerűen segítsen a szolgáltatóknak!! Robi most is mint mindig, egy fergeteges estét hozott össze.. Sosem láttunk két násznépet együtt mulatni.. Ő most ezt is megmutatta..

Persze a kamera mögül is figyelt valaki, aki igyekezett megörökíteni minden fontosabb momentumot ő pedig Ördög Árpi volt, aki bárkivel megtalálja a hangot és szuper film anyagot készít mindig nekünk.
A cateringet és a helyszínt a Malom-Club Bowling-Étterem Malom Catering biztosította, akik mindig mindenre gondolnak és profin megoldják az összes felmerülő kérést, kérdést ha kell. Szuper pincér csapatuk mindig figyelmes kiszolgálást ad a vendégeknek és szakácsaik finomabbnál finomabb ételt varázsolnak a násznép elé.
Aki pedig csodálatos és álomszerű dekorációt készített megint nekünk ő nem más, mint Dia Virágai. Szeretjük Dia munkáit, mert szinte nincs olyan viràg, amit ne tudna megkötni és rengeteg dekor anyagból, dekorációs kellékből tud ilyen csodát varázsolni.
A talpalávalót hajnalig a Bohémek Zenekar biztosította, akik szinte az egész estét megállás nélkül végig zenélték.
Vicces fotók is készültek a vendégekről PhotoFun Company segítségével, amit mindenki nagyon élvezett és ajándékként haza is vihetett.

Az édesszájú vendégek sem panaszkodhattak, hiszen Kézműves Tortaműhely - Buzás Ágnes, cukrász egy 5 emeletes alaposan kidolgozott álom tortát készített a pár elképzelése alapján és ha még ez nem lett volna elég, akkor egy desszert asztalt is megtöltött szebbnél szebb és ízletesebb finomságokkal.

Szóval összefoglalva - egyedül lehetsz te kiváló, de csapatban verhetetlenek vagyunk!!!
Köszönjük a bizalmat Anettéknak és köszönjük a mindig rugalmas és precíz munkát a szolgáltatóknak, akikkel együtt dolgozunk!!!

Hálásan gondolunk vissza Gáborék napjára és mosolyogva nézzük a képeket ami tükrözi az ő boldog szívüket.
Anett-Gábor, tartson örökké.

Dalma és Nelli
www.kiralyieskuvok.hu
Ti megálmodjatok, Mi megvalósítjuk!


Martina és Péter

2019-08-27 08:54:35
A napunk akkor derült amikor Robi színre kerül!
A kezdet kicsit feszült volt de megérkezett a feszültségoldó a legfantasztikusabb vőfély. Vele a napunk igazán teljes volt! Levezette az egészet nem unatkoztunk mellette szívét lelkét beleadta, játés és vidámság, hangulat jellemzi őt. Nem tudjuk elégszer megköszönni neki amit értünk tett. Nagyon hálásak vagyunk neki. Aki őt válassza az csalódni nem fog mert színre lép és táncra fog! Még egyszer nagyon szépen köszönjük az egész levezetést. Hálásak vagyunk szeretünk mégegyszer nagyon köszönünk mindent. Puszilunk Martina és Péter


Martina és Péter

2019-08-27 08:12:48
A napunk akkor derült mikor Robi színre került


Megjelenítve 11 - 20 Oldalak: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18