Vendégkönyv
Új bejegyzés küldése a vendeacute;gkönyvbe

Brigi és Laci

2010-08-25 14:50:00
Kedves Robi!

Köszönjük neked a nagy napunkon (2010.08.21) való közremûködésedet, a türelmet és a határozottságot, ahogy menet közben a felmerülõ problémákat intézted.

Mind a násznép, mind Mi sokat nevettünk a rendhagyó leánykikérésen, a meglepetések felkonferálásakor és a nagy napon a játékos feladatok alatt.
A vers és a poénok aránya megfelelõ volt, mindegyikbõl annyi, amennyi kell.
Azt hiszem, mindenki nevében mondhatom, hogy egy varázslatos nap sikeréhez járultál aktívan hozzá.
Minden võfélykeresésben lévõ párnak csak ajánlani tudunk téged.
Beszéltünk elõtte pár jelölttel, de Robi volt az, akire miután kiléptünk lakása ajtaján egyöntetûen, azt mondtuk: megtaláltuk.

További sok sikert kívánunk munkádhoz:

Brigi és Laci


Csáki Marianna és Gyõri Imre

2010-08-23 21:17:00
Kedves Robi!

Mit is írjuk annak az Embernek, aki elsõ házas napunkon segítõként végigkísért minket?!Aki nem volt sem túl sok, sem túl kevés, aki nélkül az a nap nem sikerülhetett volna olyan csodálatosra, aki belopta mindenkinek a szívébe magát. Úgy gondoljuk az a legjobb, ha azt írjuk, amit tényleg érzünk, az pedig nem más mint hogy szívbõl köszönjük. Amint elkészülnek a képek küldünk.
Egy utolsó kérdés: Mit csinálsz 2035. augusztus 14-én? Lenne egy Ezüstlakodalom ha a Jó Isten is engedi, és szükségünk van a Võfélyünkre. Csak gondoltuk szólunk idõbe!

Sok-sok köszönettel és szeretettel: Mariann és Imi


Városi Tamás

2010-07-21 13:47:00
Halljunk szót!!!
Elmesélek nektek egy olyan
sztorit,
amiet még senki nem olvasott itt. Nem fog másról szólni
csak arról, h lehet jó lagzit csinálni.
2010 július 10.én egy csodálatos balatonfenyvesi estén
Robinak tolmácsoltam én.
Olyan jól szerepeltünk, hogy emlékezetes maradt a nevünk.
A násznép nagyon jól mulatott
mivel mi csináltuk a hangulatot.
Köszönünk mindent mindenkinek
hogy mi szórakoztathattuk Önöket.
Maradjon ez a lakodalom egy élmény
Mert fantasztikus volt ez az esemény.
Köszönettel Városi Tamás


Zdroba Mónika &Zdroba Zoltán

2010-07-15 14:22:00
Kicsit megkésve, de szeretnénk megköszönni Neked az egész napi munkádat a 2010. június 19-i esküvõnkön, nagyszerû võfély vagy. Biztos vagyok benne, hogy nem találhattunk volna nála rátermettebb személyt erre a szerepre. Mindenkire odafigyeltél, a vendégsereg is a szívébe zárt, csak pozitív visszajelzést kaptunk. Sikerült mindenki arcára mosolyt csalnod a játékoknál, fõleg a kocsis játéknál, azóta is emleget téged a násznép minden tagja. A munkádhoz további sikereket, erõt és kitartást kívánunk, a házasulandó pároknak, pedig bizton ajánlunk Téged! Mónika &Zoli


Erika és Zsolti 2010.06.26.

2010-07-14 11:17:00
Robi!
Köszönjük, hogy a võfélyünk voltál számunkra e fontos napon. Mindenkitõl pozitív visszajelzésket kaptunk, hogy milyen tökéletes esküvõ volt és a võfély....! Mindenki el volt ájulva, hogy nem a hagyományos unalmas játékokat hoztad. Többen mondták, hogy nem is gondolták, hogy így is lehet esküvõt rendezni.Nagyon profi módon terelgetted a násznépet ami nem volt könnyû feladat. Mindenkinek csak ajánlani tudunk, ha egy feledhetetlen esküvõt szeretnének, úgy hogy a mennyasszony és a võlegény is jól érezze magát. Köszönjük a közremûködést Kati néninek is! :-)
Erika és Zsolti


Edó és Lóri 2010.06.05. Gyömrõ

2010-06-20 22:02:00
Drága Robink! Ezúton szeretnénk Neked megköszönni, hogy fantasztikus bulihangulatot teremtettél nekünk és a Násznépünknek! "Újat is hoztál", és a hagyományokat is megõrizted, mindezt népies, de mégis modernebb stílusban. A lehetõ legjobb volt minden:az események, feladatok pörögtek, mindig minden idõben a helyén volt. Örök-vidám bohókás éned még a napocskát is az égre hozta aznapra. A lánykikérés izgalmas menetével, a vendégsereg vicces irányításával, a programok levezénylésével, a játékos bulizással a tánctéren mindenkit levettél a lábáról! Feledhetetlen jókedvet varázsoltál mindannyiónknak a legszebb,legfontosabb,legNAGYobb Napunkon. KÖSZÖNJÜK!!! u.i:...Számítunk Rád az Aranylakodalmunkon is...! :)


Marcsi és Csaba 2010. 05. 08. Tatabánya

2010-05-12 14:40:00
Szia Robi!

Ezúton szeretnénk köszönetet mondani a jó hangulatért és szervezésért.
Profi módon vezényelted le az esküvõt és az egész vacsorát. Mindenkivel
nagyon közvetlen voltál. A visszajelzések nagyon pozitívak. Mindenkinek
tetszett a stílusod és szervezõkészséged.
Most már tudjuk, hogy ha gondolunk valamit, mire kimondjuk, az már
megoldva. Nekünk nem kell már foglalkozni vele. Az szuper volt, hogy
tudtad a gondolatainkat, mire szóltunk Neked, Te már meg is oldottad.

Jó hangulat, barátságosság és profi szervezés segített hozzá, hogy
mindenkinek emlékezetes legyen a mi esküvõnk.

Ez alapján csak ajánlani tudjuk, hogy mások is Téged válasszanak.

Köszönjük szépen!

Marcsi és Csaba


Zsuzsa és Peti

2010-01-14 16:18:00
Kedves Robi!
Szeretnénk megköszönni, hogy felejthetetlenné tetted életünk legszebb napját. Az áramszünetek ellenére a hangulat nagyon jó volt, mindenki remekül érezte magát. A násznép még hetekkel késõbb is arról beszélt, hogy ilyen jó esküvõn még nem voltak. Olyanná varázsoltad azt a napot, mint amirõl mindig is álmodtunk. Nagyon jó, talpraesett, embert ismertünk meg benned. Köszönjük! 2009.08.15


Timi és István

2009-12-17 19:30:00
Kedves Robi!Köszönjük, hogy egész nap rendelkezésünkre álltál, és a hidegebb pillanatokban gyors segítséget nyújtottál...külön köszönet a villogódnak is :P
Úgy gondoljuk a "Nagy napunk" tényleg a legtökéletesebben ért véget, és ez fõképp a Te érdemed. A megbeszélés ellenére köszönjük, hogy mégis voltak kis játékok, a násznép körében nagy sikert aratott. Ez a te profizmusodat tükrözi.
Mindenkinek csak ajánlani tudunk.

Timi és István


Horváth Nikolett és Zoltán

2009-09-26 19:54:00
Szia Robi! Elõször is elnézésedet kérjük, hogy csak most írunk neked, annak ellenére, hogy életünk egyik legszebb napját nagyrészt Veled töltöttük el. Köszönjük szépen közremûködésedet, nélküled nem mentek volna ilyen simán az események. Már több, mint három hónap eltelt, de a rokonságunk nagy része még mindig a võfélyt emlegeti!!! Köszönjük a jó hangulatot, a sok segítséget és az esmények irányítását. A legöregebb házaspár még mindig emlegeti az ajándékot, a névnapos rokonunk pedig elmondása szerint még nem volt ilyen boldog! Ja, és nemsokára hárman leszünk! Üdv.: Niki és Zoli


Megjelenítve 141 - 150 Oldalak: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17