Vendégkönyv
Új bejegyzés küldése a vendeacute;gkönyvbe

Dunai Rita és Brazovits Lajos, 2011.07.08

2011-08-08 21:05:00
Kedves Robi! Egy kicsit késõn, de szeretnénk megköszönni, hogy a „nagy csapattal”, a Lombos Music Banddel és a Petneházy Huszárcsárdával közösen emlékezetessé tettétek a mi nagy napunkat. Azóta is mindenki csak szuperlatívuszokban beszél az esküvõnkrõl, nagyon jól érezte magát a násznép! Bár ez közhelyesen hangzik, de mindenkinek csak ajánlani tudunk Téged!


Eszter és Zsolt 2011.08.06. Budapest

2011-08-07 13:45:00
Kedves Robi! Akivel csak beszéltünk, mindenki, a legfiatalabbaktól a legidõsebbekig nagyon jól érezte magát tegnap (ma), és ez nagy részben Neked köszönhetõ, ezúton is szeretnénk hálánkat kifejezni érte!
Nagyon köszönjük, hogy velünk voltál, és hogy mindent kézben tartottál az elsõ pillanattól kezdve. Kérlek, továbbítsd köszönetünket a sztárvendégeknek (Kati néniéknek) is, az este nélkülük nem lett volna az igazi. :)
Ja, és az "Örömöccs" kérdezi, hogy mikor lesz legközelebb általad vezényelt lagzi, mert menne kocsisnak :)
Remek volt!
Üdvözlettel:
Eszter és Zsolt


Barbi és Attila 2011.07.16. Szigetszentmiklós

2011-08-01 13:10:00
Kedves Robi!

Szeretnénk megköszönni, hogy 2011.07.16-án a szigetszentmiklósi lagzinkon nagyon jó hangulatot csináltál, fõleg a KOCSIS játék volt a legjobb, azóta is emlegetjük a barátainkkal. A násznépet is szuper jól irányítottad, senkinek nem volt ellenvetése.
Mindenki jól érezte magát és imádtak Téged és a mûsoraidat.Mindent úgy csináltunk ahogy mondtad és remekül bejött.
Mégegyszer KÖSZÖNJÜK szépen!!!!! Tökéletes esküvõnk volt.
Köszönettel,


Angel és Mónika 2011. 05. 28 Veresegyház

2011-07-11 20:15:00
Szia Robi!

Túl vagyunk az általad levezényelt nagyszabású esküvõnkön, valamint a nászúton is, azonban továbbra sem lankad a résztvevõk dicsérete és elismerése, a szervezettség és a profi võfélyünk miatt. Volt bennünk izgalom persze, hiszen szívünkön viseltük, hogy mindenki nagyon jól érezze magát, valamint a számos meglepetés, mellyel közösen készültünk, jól süljön el. Segítségeddel azonban minden a helyén volt és minden az elõzetesen megbeszéltek szerint történt. Köszönet ezért neked. Tudnod kell, hogy már most számos fiatal pár a vendégek közül érdeklõdött utánad, és mi jó szívvel ajánlottunk, ajánlunk Téged.
Végezetül nem tudok mást mondani neked, csak azt, hogy KÖSZÖNJÜK.
Vigyázz magadra, mert ha így folytatod, hallunk még rólad akár nagyszabású országos rendezvényen is….:) Képesnek tartunk annak a levezénylésére is.:)
Angel és Móni


Ági & Geri, 2011.05.14.

2011-05-21 12:57:00
Kedves Robi!

Egy hét után is az esküvõnkrõl beszél minden ismerõsünk, rokonunk, barátunk. Köszönjük a nagyszerû hangulatot, amiben óriási szereped volt. A lagzink pont olyan lett, amilyennek elképzeltük, nem voltak üresjáratok, egy percre sem laposodott el a hangulat, nem kellett semmivel rohanni és mégis mindenre volt idõ. Az elsõ percben tudtuk, hogy Te leszel a mi tökéletes võfélyünk és pontosan így is lett! Külön köszönet, hogy bevontad a vendégeket a játékokba, nagyon élvezték és rengeteg pozitív visszajelzést kaptunk Tõlük.
A mi násznépünkbõl biztosan számíthatsz néhány felkérésre a következõ években :-)
Sok sikert, erõt, kitartást kívánunk a továbbiakban! Köszönjük! Ági és Geri


Lilla és Dawid, Balatonfenyves

2010-11-04 16:34:00
Szia Robi!

Egy pár hónap késéssel írok, ne haragudj.
Nagyon jól éreztük magunkat az esküvõnkön, mi is és a vendégeink is. Rengeteg jó visszajelzés érkezett, mindenki jól szórakozott. Nagyon jól végezted a munkádat, gondoskodtál róla, hogy mindenki bekapcsolódjon a mulatozásba. Pedig nem lehetett könnyû dolgod a sok külföldi vendég miatt. Tomival nagyon jól együtt dolgoztatok, vele is ugyan úgy meg voltunk elégedve.

Örülünk, hogy Te voltál a võfélyünk, és még sok jó lakodalmat, és minden jót kívánunk Neked!


Brigi és Laci

2010-08-25 14:50:00
Kedves Robi!

Köszönjük neked a nagy napunkon (2010.08.21) való közremûködésedet, a türelmet és a határozottságot, ahogy menet közben a felmerülõ problémákat intézted.

Mind a násznép, mind Mi sokat nevettünk a rendhagyó leánykikérésen, a meglepetések felkonferálásakor és a nagy napon a játékos feladatok alatt.
A vers és a poénok aránya megfelelõ volt, mindegyikbõl annyi, amennyi kell.
Azt hiszem, mindenki nevében mondhatom, hogy egy varázslatos nap sikeréhez járultál aktívan hozzá.
Minden võfélykeresésben lévõ párnak csak ajánlani tudunk téged.
Beszéltünk elõtte pár jelölttel, de Robi volt az, akire miután kiléptünk lakása ajtaján egyöntetûen, azt mondtuk: megtaláltuk.

További sok sikert kívánunk munkádhoz:

Brigi és Laci


Csáki Marianna és Gyõri Imre

2010-08-23 21:17:00
Kedves Robi!

Mit is írjuk annak az Embernek, aki elsõ házas napunkon segítõként végigkísért minket?!Aki nem volt sem túl sok, sem túl kevés, aki nélkül az a nap nem sikerülhetett volna olyan csodálatosra, aki belopta mindenkinek a szívébe magát. Úgy gondoljuk az a legjobb, ha azt írjuk, amit tényleg érzünk, az pedig nem más mint hogy szívbõl köszönjük. Amint elkészülnek a képek küldünk.
Egy utolsó kérdés: Mit csinálsz 2035. augusztus 14-én? Lenne egy Ezüstlakodalom ha a Jó Isten is engedi, és szükségünk van a Võfélyünkre. Csak gondoltuk szólunk idõbe!

Sok-sok köszönettel és szeretettel: Mariann és Imi


Városi Tamás

2010-07-21 13:47:00
Halljunk szót!!!
Elmesélek nektek egy olyan
sztorit,
amiet még senki nem olvasott itt. Nem fog másról szólni
csak arról, h lehet jó lagzit csinálni.
2010 július 10.én egy csodálatos balatonfenyvesi estén
Robinak tolmácsoltam én.
Olyan jól szerepeltünk, hogy emlékezetes maradt a nevünk.
A násznép nagyon jól mulatott
mivel mi csináltuk a hangulatot.
Köszönünk mindent mindenkinek
hogy mi szórakoztathattuk Önöket.
Maradjon ez a lakodalom egy élmény
Mert fantasztikus volt ez az esemény.
Köszönettel Városi Tamás


Zdroba Mónika &Zdroba Zoltán

2010-07-15 14:22:00
Kicsit megkésve, de szeretnénk megköszönni Neked az egész napi munkádat a 2010. június 19-i esküvõnkön, nagyszerû võfély vagy. Biztos vagyok benne, hogy nem találhattunk volna nála rátermettebb személyt erre a szerepre. Mindenkire odafigyeltél, a vendégsereg is a szívébe zárt, csak pozitív visszajelzést kaptunk. Sikerült mindenki arcára mosolyt csalnod a játékoknál, fõleg a kocsis játéknál, azóta is emleget téged a násznép minden tagja. A munkádhoz további sikereket, erõt és kitartást kívánunk, a házasulandó pároknak, pedig bizton ajánlunk Téged! Mónika &Zoli


Megjelenítve 111 - 120 Oldalak: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14