Vendégkönyv
Új bejegyzés küldése a vendeacute;gkönyvbe

Nagy Jolán

2015-01-29 14:15:42
Kedves Robi!
Nagyon örülök, hogy megtaláltam a vendégkönyvedet és írhatok egy pár szép sort!
Nagyon örülök, hogy Mónika és Csaba Téged kértek fel az esküvõjük és azt követõ mulatság lebonyolítására és ez által megismertelek! Kezdettõl éreztem, hogy nagyon jól fogjuk érezni magunkat. Ez így is lett! Nagyon jó hangulatot és szórakozást varázsoltál az ifjú pár és vendégeik számára (gyerektõl az idõsebbekig)! Hajnalig tartó buliban senki nem unatkozott! Mindig volt valami jó ötlet feladat és meglepetés!
Örök szép emlékké tetted számomra a gyermekeim esküvõjét! Aki megismer az biztos soha nem felejt el! Bátran merem ajánlani mindenkinek Személyedet!
Robi! Te erre születtél, szívvel lélekkel teszed sok ember számára emlékezetessé az igen fontos alkalmakat és eseményeket! Ezt kell csinálnod!
Ehhez kívánok további nagyon sok sikert!


Kertész Norbert - A'la Carte Showband

2015-01-19 14:00:55
Kedves Hölgyek és Urak !
Robival több alkalommal is volt alkalmunk együtt dolgozni esküvõn mint zenekar .( A'la Carte Showband)
Már az elsõ alkalommal megvolt a közös hangnem ,és egymást maximálisan tisztelve,segítve fantasztikus esküvõt
tudtunk prezentálni a párnak és a vendégeiknek . A vérében van a szakma, és a vendégekkel, ifjú párral , illetve többi szolgáltatóval rögtön megtalálja a közös hangot, ami minden esetben érezhetõ az este folyamán , hiszen gördülékenyen folyik minden program ; a buli és a tánc és egyéb események az esküvõn , lakodalmon. Azt hiszem ,ez minden pár álma .
Az A'la Carte Showband szerte az országban megfordul esküvõkön ,így van viszonyítási alapunk.
Egyszerûen és röviden : Bohács Robi nagyon jó választás ! ;)

(ui : Bohács Robi a Hungarian Wedding Gála 2014-es és võfélye lett / Együttmûködési díj - Szakmai szolgáltatók szavazása alapján. )


Szilvi és Gábor

2014-10-14 21:49:00
Kedves Robi! Nagyon köszönjük, hogy az esküvõnkönkön mindenki - beleértve minket is - nagyon jól érezte magát. Abszolút eltaláltad, hogy mikor kell a társaságnak egy kis plusz löketet adni, hogy minden flottul menjen. Még egyszer nagyon köszönjük neked, hogy szerves része voltál annak, hogy ilyen emlékezetes esténk volt! Ha valaki bizonytalan lenne abban, hogy jó választás vagy-e az esküvõjére, részünkrõl a válasz, igen :)


Helga és Gábor 2014.08.16. Gyöngyöspata

2014-08-27 20:01:00
Kedves Robi! Köszönjük a fergeteges hangulatot, Vazul nénit..., a sok munkát, a rengeteg energiát és idõt, a játékokat, és hogy odafigyeltél hogy ez a nap TÉNYLEG RÓLUNK SZÓLJON! Ha olyan Võfélyt szeretnél aki elfeledteti veled a Nagy napi félelmeket és szorongásokat Robi a Te embered! Csak ajánlani tudunk mindenkinek, mert többféle szokásokat, hagyományokat mesterien tudsz vegyíteni! Köszönet mindenért!!!!!! További sok sikert!!
:)
Hálánk örökké üldözni fog!!!! :)
Puszi!


Renáta és Botond

2014-08-27 12:03:00

2014. augusztus 9., Ilka Csárda, Göd
Kedves Robi! Nehéz szavakba foglalni mindazt a munkát, odafigyelést, humort, amelyet az esküvõnkön tanúsítottál. Egy szóval azt a mérhetetlen PROFIZMUST, ami belõled áradt! Teljesen biztosak vagyunk abban, hogy jobban nem dönthettünk volna, amikor Võfélyt választottunk! Köszönjük, hogy rengeteg terhet levettél a vállunkról, mindenre és mindenkire figyeltél! Köszönjük azokat a szuper, ötletes, és nagyon vicces játékokat, amiket elhoztál nekünk. A Násznép teljesen odavan érted, jópár rajongót szereztél, nincs olyan vendégünk, aki nem említi meg, hogy szenzációs voltál! Nálunk és a 106 vendégünknél ABSZOLÚT NYERTES VAGY!!!!! Mindenkinek õszintén ajánlani foglak! Köszönjük!!!! Reni és Boti


Nikolett és Levente

2014-07-08 19:46:00
Szia Robi! Ezúton is szertnénk mindent megköszönni, az esküvõ flottul ment, néhány gondot is levettél a vállunkról, voltak eredeti ötletek és játékok. Maximálisan elégedettek vagyunk és csak ajánlani tudunk mindenkinek. További sok sikert és jó bulikat! Niki és Levente, Érsekújvár


Móni-Gábor-Sára

2014-06-22 09:20:00
Drága Robi! Nagyon örültem, hogy másodszor is részt vehettem, egy olyan esküvõn amit Te vezényeltél! Mikor Téged ajánlottalak a barátaimnak, tudtam, hogy nem lesz fejetlenség, visztont lesz sok nevetés, játék és bolondozás. Nem véletlenül vagy a LEGJOBB! Köszönjük az élményt! Sok-sok puszi!


Évi

2014-03-05 18:50:00
Kedves Robi!
Vendég voltam Bogi és Viktor esküvõjén a hétvégén.Amint látom õk már megköszönték neked a remek szervezést és a hangulatot.Annyit tennék még hozzá,hogy az asztalunknál többször összesúgtak,hogy milyen jó ötleteid vannak,ilyet máshol még nem láttak.Ha férjhez megyek csak te lehetsz a võfély!!! :-)Köszi: Évi


Bogi és Viktor

2014-03-03 08:36:00
Kedves Robi! Nagyon köszönjük, hogy ilyen emlékezetessé tetted napunkat, nem különben a profi szervezést, a kreativitást és azt külön köszönjük, hogy a nehézségek ellenére milyen szuper bulit csináltál nekünk és a vendégeknek! Mindenki csak szuperlatívuszokban beszélt Rólad! Nagyszerû lagzink volt, amit leginkább Neked köszönhetünk! Szívbõl ajánlunk mindenkinek! :)


Wiki és Attila 2013.07.13.

2014-01-30 19:52:00
Szia Robi!
Nem tudjuk eléggé megköszönni Neked, amit az esküvõnkön nyújtottál.
Nagyon jól éreztük magunkat! Szerintem nagyon fontos, hogy a pár is TÉNYLEG jól érezze magát, ne csak a násznép! De a visszajelzések alapján abban sem volt hiány!
Egy nagyon kedves, aranyos és JÓ embert ismertünk meg a személyedben!
A vendégseregben volt egy pár, akiknek jövõre lesz esküvõjük, azt hiszem majd számíthatsz a felkérésükre! :-) Remélem ott ismét találkozunk!
Addig is sok sikert és sok szép esküvõt kívánunk Neked!
Üdv.: Wiki és Attila

Ui.: Egy szalaggal még lógunk Neked, nem felejtettük el! :-)Megjelenítve 111 - 120 Oldalak: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17