Vendégkönyv
Új bejegyzés küldése a vendeacute;gkönyvbe

Gabi és Gergely

2015-08-24 21:08:36
Kedves Robi,

08.08 - mára mindenki bevéste ezt a dátumot, hála neked! Nagy tisztelettel, szívbõl köszönjük, hogy nem csak a "Nagy Napon", hanem a szervezés alatt is velünk voltál. Szuper volt veled "dolgozni", a humorod, emberséged, szakmai alaposságod a legnagyobb zökkenõkön is átsegített bennünket. Profi estét toltunk, tökéletes munkát végeztél, imádtuk az egészet. :)

Köszönjük, hogy pont olyanná tetted az esküvõnket, amilyennek megálmodtuk.
Jöttél hamarabb, hogy segíts a bajban, hajnalig velünk roptad, hoztad a templomból a virágot, terelgetted a vendégeinket, "lelõttél", amikor még az utolsó percben is szervezni akartam, pont erre volt szükségünk. Egy igaz, talpra esett, belevaló võfélyre.

Köszönjük, hogy velünk voltál, mi több a barátságodat!

Szívbõl ajánljuk Robit azoknak, akik egy pörgõs, fiatalos, ha kell "hagyományos" esküvõre vágynak.


Szentendre, 2015.08.08.
Gabi&Gergely


Tímea és István ..

2015-07-26 13:37:02
Alig egy hónapja (2015. június 27-én) tartottuk a jegyes pár esküvõjét és lakodalmát, amely levezetésére Bohács Róbert võfélyt kértük fel. Úgy a magam mint a násznép és az ifjú pár nevében is kijelenthetem, hogy a rábízottakat Róbert kiváló hozzáértéssel, pontosan, jó hangulatot teremtve körültekintõen és korrektül látta el. Mûködése során jó érzékkel, kellõ odafigyeléssel segítette a felhõtlen szórakozást, vidámságot. Ezúton köszönöm meg valamennyi kedves vendég, meghívott, családtag és az ifjú pár nevében is Róbert fáradozását.

Üdvözlettel: E g r i Lajos és Lajosné


Tündi és Peti

2015-06-23 20:32:01
Kedves Robi!

Ezúton is szeretnénk Neked megköszönni esküvõnk hangulatos levezénylését! Nagyon jó hangulatot teremtettél, mind a násznép, mind mi fantasztikusan éreztük magunkat. A játékok, de különösen a táncok nagyon szórakoztatóak voltak. Örülünk, hogy velünk voltál a NAGY napon :) Köszönjük!

Tündi, és Peti


Zoli & Ivett Szlovákia 2015.6.13

2015-06-23 07:18:47
Kedves Robi!
Szeretnénk megköszönni neked "võfélyi munkádat", amelyet hihetetlen profizmussal végeztél. Tökéletes hangulatot varàzsoltál és minden gondot levettél vállunkról, hogy maximálisan élvezhessük az egész estét. Hiàba nehezitettük akaratlun a munkádat, mindig feltaláltad magadat😃
Lehetett látni rajtad, hogy ez neked nem munka, hanem a hobbid, amibe szíved-lelked beleadod. Te voltál a lehetõ legjobb választás!!!

Köszönet mindenért és további sok sikert !!!


Zoli & Ivett Szlovákia 2015.6.13

2015-06-22 21:33:38
Kedves Robi!
Szeretnénk megköszönni neked "võfélyi munkádat", amelyet hihetetlen profizmussal végeztél. Tökéletes hangulatot varàzsoltál és minden gondot levettél vállunkról, hogy maximálisan élvezhessük az egész estét. Hiàba nehezitettük akaratlun a munkádat, mindig feltaláltad magadat😃
Lehetett látni rajtad, hogy ez neked nem munka, hanem a hobbid, amibe szíved-lelked beleadod. Te voltál a lehetõ legjobb választás!!!

Köszönet mindenért és további sok sikert !!!


Évi & Zsolt - Pápa 2015.04.25.

2015-05-25 15:40:30
Robi,

Nagyon-nagyon köszönünk Neked mindent, tökéletes élményt biztosítottál számunkra. Azt, hogy maximálisan élvezhettük a saját esküvõnket/lakodalmunkat, Neked köszönhetjük!
Emlékszel, azt mondtam, ha rossz lesz a lagzi, akkor azt a võfély hibájának fogom tartani?! Ez a lagzi pedig nagyon jó volt, és ezt a võfélynek, Neked köszönhetjük!

Aki võfélyt keres, ne menjen tovább, megtalálta, Robi tökéletes választás!!!
Hogy miért Õ?
Mert, mindenben tud segiteni. Rengeteg kapcsolata, tapasztalata és tanácsa van. A legapróbb részletekig a fejében van egy esküvõ, és minden pillanatát ismeri/tudja elõre. Akármikor megszeppentünk csak egy pillanatra is, Robi ott termett, és a megoldás is érkezett vele.

Még egyszer nagyon köszönünk Neked mindent!
Évi & Zsolti


Emõke és Gyurika

2015-05-21 22:53:40
Az esküvõ szervezésének nagy részét ketten vittük véghez,sokszor akadályokba ütközve és kisebb-nagyobb nehézségekkel tûzdelve.Nem gondoltuk,hogy ilyen nehéz és fárasztó lesz hiszen eddig még csak hasonlót sem csináltunk.Viszont ami a végére kerekedett belõle-a te közremûködéseddel persze -,azt álmainkban sem gondoltuk volna.Akárkivel beszéltünk azóta a násznép közül,egytõl egyig(a mi véleményünk is ez) a válasz az volt,hogy "Ilyen jó lagziban még nem voltam!" .Nagyon hálásak vagyunk Neked,hogy felejthetetlenné tetted nekünk ezt a napot a szereteteddel,a hozzáértéseddel és a humoroddal , Nélküled ez nem lett volna olyan,mint amilyen lett és amilyet igazán szerettünk volna!
Kívánunk még sok ilyen és akár még jobb lagzikat és sok boldogságot!
Millió puszi és ölelés:Emõke&Gyurika


Brigi és Balázs

2015-05-15 13:09:57
Kedves Robi!

Sosem gondoltam volna, hogy egy igazi lakodalom ilyen csodálatos élmény és hogy tényleg sikerülhet egy ilyen nagy mulatságot összehozni.
Nagyon köszönjük minden ténykedésed és segítséged, minden fantasztikusan sikerült. A rokonok is azt vallják, hogy ilyen jó lagziba még sosem voltak.

További sok sikert és boldogságot kívánunk Neked és a leendõ házasulandóknak.

Szép napot, lakodalomra fel!
Brigi
(2015.05.09.)


Noémi és Zoltán

2015-04-19 23:06:57
Kedves Róbert!

Nagy örömünkre szolgált,hogy Te lehettél a lakodalmunk võfélye 2015. április 18-án.
Könnyen megtaláltuk a közös hangot,nagyszerû volt veled együtt dolgozni, és volt részünk meglepetésekben bõven, amire nem is számítottunk. Személyedben egy nagyszerû embert ismerhettünk meg, mondhatjuk,hogy barátként váltunk el.
Reméljük jó emlékekkel távoztál Szekszárdról, és még lesz alkalmad visszajönni.

Nagyon nagy üdvözlettel:

Noémi & Zoltán


Berta Ferenc

2015-04-19 22:04:52
Kedves Róbert!
Nagyon szépen köszönjük az esküvõt a többi vendég nevében is.2015.04.18-án nagyon feldobta a hangulatot viccekkel játékokkal! Persze a megfelelõ népi szokásokkal. Ha nem jött volna az esküvõre mindenki csak ült volna de így a jobbnál jobb játékokkal mindenki jól érezte magát. Jobb võfélyt nem is kívánhattunk volna! Még egyszer nagyon köszönjük!


Megjelenítve 101 - 110 Oldalak: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17