Vendégkönyv


Xéni és Jani

2016-09-28 23:02:09
Robi névjegyére jó pár évvel ezelõtt egy nagyon jó hangulatú esküvõn tettem szert, és akkor jól el is ástam magamnak. Amikor felmerült, hogy elõbb utóbb nekünk is szükségünk lenne võfélyre, elõkerült a rég eltett névjegykártya és egyértelmû volt, vagy Õ, vagy senki.

Robi egy hihetetlenül karizmatikus, pozitív, vidám figura, nem lehet nem figyelni rá. Remek ötletei vannak, és rengeteg tapasztalata, tudja, hogy mitõl lesz olyan egy lagzi, amilyet ti szeretnétek. A nagy napon minden gondot levett a vállunkról, irányította a programot, megalapozta a jó hangulatot, de mindezt úgy, hogy a buli mégsem róla, hanem rólunk szólt, és az este fergetegesen sikeredett és kortól, nemtõl, szokásoktól függetlenül mindenkitõl csak nagyon pozitív visszajelzéseket kaptunk.

Köszönjük még egyszer, hogy ott voltál és a nagy napunk olyan tökéletes lett amilyenre vágytunk, mégy nagyon sok pörgõs, bulis, vidám esküvõt kívánunk! :)

Xéni és Jani
(Budapest 2016.08.06.)


Gabi és Balázs 2016.08.19.

2016-09-28 20:26:22
Kedves házasulandó pár!

Elõször is sok boldogságot és kitartást nektek! Másodszor pedig engedjétek meg, hogy ajánljam Robit az esküvõtökre. Testvérem esküvõjén ismertem meg munkásságát, ami megragadt bennem, az az események folyamatos nyomonkövetése, lereagálása, az esküvõ profi irányítása volt. Már akkor tudtam, ha eljön az én esküvõm ideje, a võfély csak Robi lehet.
Az esküvõ elõtti találkozások alatt jól megértettük egymást, sok tanácsot kaptunk tõle, bármiben kérhettük a segítségét.
A sokféle szokással rendelkezõ násznép egyöntetûen elégedett volt a munkájával. Baráti hozzáállásával segített minket, hogy az esküvõnket átéljük, és ne túléljük. Mindent megtett, hogy élvezhessük a mi nagy napunkat, ha kellett pihentetett, ha kellett pálinkát hozott. Maximálisan elégedettek voltunk vele. A võfély választásánál ne érjétek be kevesebbel, válasszátok a legjobbat, válasszátok Robit!

Kedves Robi, hogy hozzád is szóljak, köszi mindent, és ne feledd, mindig van pálinkám, és akármikor szívesen látunk!

Gabi és Balázs


Hajnika és Zola / 2016.07.16

2016-07-25 17:08:36
Kedves Robi!
Írnék pár sort rólad más pároknak motivációként ,hogy téged válasszanak esküvõjük színvonalasabbá tételéhez.
Robi nálunk võfély szerepet kapott ,vidéki esküvõn okán (bár próbáltuk keverni a mai modern stílust a régi hagyományokkal) . Már az elsõ találkozásunkkor tudtuk,hogy nagyszerûen választottunk ,megtaláltuk a legmegfelelõbb embert arra a célra ,hogy a hangulat maximálisan a szeren legyen! Robi megbízható ,kedves , türelmes ,talpraesett ,jó probléma megoldó képességgel rendelkezõ és óriási humorérzékkel megáldott személy.
A lakodalom minden percében képes helyt állni és nem hagyja ,hogy a buli "leülepedjen" .
Köszönjük kiváló munkádat és sosem felejtjük el ,hogy te voltál az egyik ember aki miatt ilyen jól sikerült a mi nagy napunk! Minden jót kívánunk neked és további sok sikert !
Üdvözlet és puszi : H + Z :)(Jászárokszállás,Nagykáta - 2016.07.16)


Szilvi & Sanyi

2016-07-24 14:03:42
Kedves Robi!

Köszönjük h jelenléteddel színvonalasabbá tetted az esküvõnket!Örülünk hogy Téged választottunk, hisz profizmusoddal könnyedén vetted a felmerülõ nehézségeket, humoroddal pedig lenyûgözted a vendégsereget is!
Az Esküvõnk így volt teljes a LEGJOBB VÕFÉLLYEL, ROBIVAL!!!
:)

Szilvi és Sanyi
(Tordas 2016.07.15.)


Réka & Zoli

2016-07-01 19:03:07
Kedves Robi alias a legjobb Võfély :)

Nem tudjuk elégszer megköszönni neked, hogy a jelenléteddel és a szakértelmeddel hozzájárultál ahhoz, hogy a nagy napunk tökéletes legyen!
Köszönjük, hogy ilyen fergeteges lagzit varázsoltatok, sosem felejtjük :)
Nehéz szavakba önteni a hálánkat de a házasulandó pároknak üzennénk:
NE FELEDJÉTEK, VÕFÉLY NÉLKÜL NEM ESKÜVÕ AZ ESKÜVÕ...HA PEDIG A LEGJOBBAT AKARJÁTOK, AKKOR CSAK ROBIT VÁLASSZÁTOK :)

Bartáék :)

(Szõdliget, 2016.06.10.)


Tünde és Jose! :-)

2016-06-04 09:37:09
Kedves Robi!
Köszönjük szépen a munkádat. Már az elõkészületeknél rengeteg ötlettel és jó tanáccsal szolgáltál nekünk, nem. Minden vendégünk nagyon meg volt elégedve mindennel. Önfeledten tudtak velünk ünnepelni, jó érezni a támogatást! Nagyon jó hangulatú ceremóniamester, aki mindenben segítõkész partnerünk volt. Leendõ házasoknak csak ajánlani tudunk és fogunk is :) Tünde& Jose


Anett és Ákos

2016-05-30 21:38:34
Kedves Robi!

Berni után az unokanõvér - azaz maga a menyasszony - is megszólal, még így 1400 km-es távolságból is, bár szégyen szemre nem közvetlen az esküvõ után. Mentségemre legyen mondva, hogy közben nászutaztam egyet a férjemmel. :)
De a lényeg kedves Robi, hogy KÖSZÖNJÜK a professzionális hozzáállást,közvetlenséget,jókedvet,köszönöm azt, hogy amikor én már épp izgulni kezdtem valamin, akkor Te csak annyit mondtál, "én ezt már elintéztem". :) A Te szakmádban a beszéd nagy erõvel bír, de kell-e annál nagyobb elismerés, mint, amikor a holland vendég - aki egy mukkot nem beszél magyarul - megjegyzi, hogy a võfély nagyon vicces és kedves volt. :) Vagy amikor az én imádott de iszonyat kritikus barátnõm azt mondja, hogy Te Anett, a võfély nagyon jó.
Robi, ez átjött, ez ott volt, ezt megcsináltad. :)
Köszönünk mindent, avagy ahogy a tulipánok és fapapucsok földjén mondják: dankjewel voor alles! :)

Anett és Ákos ( Vác, 2016.05.07. )


Andi és Sanyi

2016-05-20 20:43:59
Kedves Robi!

Fantasztikus és nagyon jó hangulatú esküvõt hoztál össze nekünk! Magabiztosan, hihetetlen energiával vezényelted le az elejétõl a végéig. Ahányszor csak valami kérdés merült fel, mi mindannyiszor hátradõlhettünk :) Köszönjük, hogy segítettél ezt a napot felejthetetlenné tenni.
Legközelebb is téged választanánk, és másnak is ajánlani fogunk.

Andi és Sanyi (Debrecen, 2016.05.14.)


Berni

2016-05-17 19:03:52
Kedves Robi!

Az unokanõvéremék "nemzetközi" esküvõjét tetted fantasztikussá! Nagyon örülök, hogy ott voltál Velünk azon a gyönyörû napon és fergeteges hangulatot varázsoltál körénk. Ha addig nem is, de az Én esküvõmön találkozunk! :-)
Köszönünk Neked mindent!

Berni(Vác, 2016.05.07.)


Szilvi és Zoli

2016-04-06 19:58:15
Kedves Robi!

Fantasztikus esküvõnk volt! Köszönjük szépen, hogy velünk voltál, és hozzájárultál a szuper hangulathoz és a fergeteges bulihoz! :)

Szilvi és Zoli


Megjelenítve 91 - 100 Oldalak: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18