Vendégkönyv
Új bejegyzés küldése a vendeacute;gkönyvbe

Királyi esküvők - Esküvőszervezés, Rendezvényszervezés

2019-08-30 12:14:19
Kedves Robi!

Te is, és mi is azt valljuk, hogy csapatban dolgozni, együtt lenni, örömet okozni a legjobb! Akkor tessék:

Pár hete teljesedett be 2019. 08. 17.- én Faddi-Juhász Anett Anett és Faddi Gábor szerelme amikor egymásnak örök hűséget fogadtak.
Egy igazi szerelmes pàr álmai váltak valóra a szemeink làttàra...
Már lassan másfél évvel ezelőtt kerestek fel minket először, hogy segítsünk az esküvőjük szervezésében, hiszen nem szeretnének stresszelni, nem szeretnének megbízhatatlan szolgáltatókat az esküvőjükre és igazából azt szeretnék, ha nem csak ők tudnák élvezni a nagy napot, hanem a családjuk és a barátaik is élveznék annak minden percét.
Így nekiálltunk a szervezésnek és sok-sok tárgyalás, egyeztetés, éjszakai beszélgetés után megvalósítottuk azt, amit ők megálmodtak.
De ezt nem egyedül tettük!
Mindig igyekszünk minden párnak megtalálni azt a szolgáltatót, akivel úgy érezzük, hogy meg tudják találni a megfelelő hangot és aki azt a munkakört a pár elképzelései alapján meg fogja tudni valósítani.

Így kértük fel Bohács Robit, hogy segítsen a vőfély szerepben levezényelni az esküvőt. Ha kell, akkor irányítson, tegyen be játékos feladatokat, ha arra van szükség vagy csak egyszerűen segítsen a szolgáltatóknak!! Robi most is mint mindig, egy fergeteges estét hozott össze.. Sosem láttunk két násznépet együtt mulatni.. Ő most ezt is megmutatta..

Persze a kamera mögül is figyelt valaki, aki igyekezett megörökíteni minden fontosabb momentumot ő pedig Ördög Árpi volt, aki bárkivel megtalálja a hangot és szuper film anyagot készít mindig nekünk.
A cateringet és a helyszínt a Malom-Club Bowling-Étterem Malom Catering biztosította, akik mindig mindenre gondolnak és profin megoldják az összes felmerülő kérést, kérdést ha kell. Szuper pincér csapatuk mindig figyelmes kiszolgálást ad a vendégeknek és szakácsaik finomabbnál finomabb ételt varázsolnak a násznép elé.
Aki pedig csodálatos és álomszerű dekorációt készített megint nekünk ő nem más, mint Dia Virágai. Szeretjük Dia munkáit, mert szinte nincs olyan viràg, amit ne tudna megkötni és rengeteg dekor anyagból, dekorációs kellékből tud ilyen csodát varázsolni.
A talpalávalót hajnalig a Bohémek Zenekar biztosította, akik szinte az egész estét megállás nélkül végig zenélték.
Vicces fotók is készültek a vendégekről PhotoFun Company segítségével, amit mindenki nagyon élvezett és ajándékként haza is vihetett.

Az édesszájú vendégek sem panaszkodhattak, hiszen Kézműves Tortaműhely - Buzás Ágnes, cukrász egy 5 emeletes alaposan kidolgozott álom tortát készített a pár elképzelése alapján és ha még ez nem lett volna elég, akkor egy desszert asztalt is megtöltött szebbnél szebb és ízletesebb finomságokkal.

Szóval összefoglalva - egyedül lehetsz te kiváló, de csapatban verhetetlenek vagyunk!!!
Köszönjük a bizalmat Anettéknak és köszönjük a mindig rugalmas és precíz munkát a szolgáltatóknak, akikkel együtt dolgozunk!!!

Hálásan gondolunk vissza Gáborék napjára és mosolyogva nézzük a képeket ami tükrözi az ő boldog szívüket.
Anett-Gábor, tartson örökké.

Dalma és Nelli
www.kiralyieskuvok.hu
Ti megálmodjatok, Mi megvalósítjuk!


Martina és Péter

2019-08-27 08:54:35
A napunk akkor derült amikor Robi színre kerül!
A kezdet kicsit feszült volt de megérkezett a feszültségoldó a legfantasztikusabb vőfély. Vele a napunk igazán teljes volt! Levezette az egészet nem unatkoztunk mellette szívét lelkét beleadta, játés és vidámság, hangulat jellemzi őt. Nem tudjuk elégszer megköszönni neki amit értünk tett. Nagyon hálásak vagyunk neki. Aki őt válassza az csalódni nem fog mert színre lép és táncra fog! Még egyszer nagyon szépen köszönjük az egész levezetést. Hálásak vagyunk szeretünk mégegyszer nagyon köszönünk mindent. Puszilunk Martina és Péter


Martina és Péter

2019-08-27 08:12:48
A napunk akkor derült mikor Robi színre került


Martina és Péter

2019-08-27 08:12:37
A napunk akkor derült mikor Robi színre került


Martina és Péter

2019-08-27 08:11:41
A napunk akkor derült mikor Robi színre került


Zsani&Dani

2019-08-23 07:35:23
Kedves Robi!

Hálával tartozunk neked mindenért, amit az esküvőnkön véghez vittél. Minden úgy volt , ahogy megbeszéltük és ezen kívül szàmos meglepetéssel készültél, ami még szenzàciósabbá tette ezt a csodás kis estét. Màr a legelején olyan volt a kapcsolatunk veled mintha ezer éves barátok lennénk és ez a Nagy Napon sem volt másképp.. Nyugalmaddal minket is megnyugtattàl ! Nagyon Boldogok vagyunk, hogy megismerhettünk.
Ölelés
Zsani & Dani


Anna és Dávid

2019-08-14 22:00:47
Amikor Robi párnappal az esküvő előtt rám írt hogy mi a helyzet, csak azt tudtam neki mondani, alig várom hogy túl legyünk az egészen mert nem látom át az egészet és izgulok hogy nem úgy alakulnak a dolgok ahogy azt megálmodtuk.Robi ezen csak nevetett, és amikor eljött a NAGY nap Robi a nyugalmával és a rutinjával átsegített minket minden akadályon, hihetetlen helyzet megoldó képességével, humorával, ötleteivel tökéletessé tette nekünk a napunkat! Ezért örök hála Neki, és mindenkinek csak ajánlom ha igazán jó hangulatú esküvőt szeretne!
Köszönjük Robi TE vagy a legjobb <3


Bazso & Heni

2019-08-09 21:05:55
Szia Robi.

Amikor terveztük a lagzit, és szóba került a vőfély fogalma, én határozottan elutasítottam, mert még a gondolat is idegen volt számomra, hogy valaki ott "idétlenkedjen" a lagzimon, és minket kellemetlen helyzetekbe hozzon.
Aztán amikor a kiállításon a párom unszolására leültünk beszélgetni Veled, az első perctől kezdve olyan érzésem volt, mintha ezer éves jóbarátok lennénk, olyan közvetlen voltál velünk. Ez az érzés végig megmaradt, most majd 1 hónappal a lagzi után is így érzem. Amikor a lagzi másnapján leültünk beszélgetni a Henivel, akkor azt mondtam neki, hogy semmi nincs, ami nem úgy alakult, ahogy szerettem volna, visszamenőleg se változtatnék semmin. Életünk buliját kaptuk, és ennek Te is szerves része voltál.
Ez az amiért Te vagy a legjobb.

Bazso & Heni
2019.07.12
Szentpéter, Szlovákia


Hertlik Klaudia

2019-07-23 14:29:20
Kedves Mindenki!
Én Nektek ìrok, nem Robinak!
Tegnap volt pont egy hónapja a nővéremék esküvője. Robit már nagyon régóta ismerem, hiszen én magam is az esküvős szakmában dolgozom.
Na most.. A nővéremet és mostmár sógoromat úgy képzeljétek el, hogy egyrèszt az az őszintén igazi szerelem már sok sok éve, másrészt ők tipik az a pár akik az utolsó percig szeretnek mindent leszervezni, hogy minden úgy legyen, ahogyan elképzelik. Egy családi legenda szerint még egy közös reggeliről is ìrnak egy 3 oldalas forgatókönyvet, a bevásárlástól kezdve a tojás feltörésen át egészen a mosogatásig. :D
A két család nagyon különböző. A nővérem, amikor arra kért, hogy ajánljak nekik szolgáltatóak, kérdés sem volt hogy Robi lesz a ceró.
El sem tudtam volna képzelni, hogy ilyen jól sikerül összehozni a bulit! A két család abszolút egymásra talált, jó volt a buli, egész éjjel táncoltunk. Mondjuk nem is hagyott minket Robi leülni. 60 fős esküvő volt csupán..de ha 10nél többen ültek biztos jött egy kis mondóka , játék, noszogatás. Felejthetetlen buli volt.
Most nagyjából ott tartunk, hogy aki nősülni készül a családból ( van olyan is akinek a buli után jött meg a nősülős kedve... Robikám a fiatal ara örökre hálás lesz) már rácsapna Robira!
Úgyhogy húzzatok bele, mert pikk pakk megtelik a családunkkal a naptár:D
Robi! Köszönjük az egész estét, és előre a többit is :D


Kinga & Feri

2019-07-14 19:16:22
Kedves Robi!!

Nem is tudjuk hol kezdjük...annyi mindent szeretnénk megköszönni, de leginkább azt, hogy ennyire szereted és éled amit képviselsz.
Köszönjük, hogy bármi kérdésünk volt a szervezés során te mindig ott voltál egy segítő válasszal. Köszönjük, hogy levetted a terhet a vállunkról és ilyen zökkenőmentesen levezényelted az esküvőnket.
Köszönjük, hogy számíthattunk Rád és tudtuk,ha probléma lesz, Robi megoldja ...
Köszönjük, hogy a meglepetés poénokkal játékokkal, felráztad a bulit.

Vendégeinktől is csak pozitív visszajelzés kaptunk... így az egyik lehető legjobb döntés volt, hogy hallgattunk Szabira és Krisztára (Rouge Zenekar), akik egyből Téged ajánlottak!!!
Köszönjük és reméljük, hogy egyszer még lesz alkalmunk veled együtt ünnepelni :)

Minden jót kívánunk Neked!!

Sok szeretettel:
Kinga & Feri
2019. 06. 29.
Fehérvárcsurgó, Károlyi- Kastély


Megjelenítve 1 - 10 Oldalak: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16