Vendégkönyv
Új bejegyzés küldése a vendégkönyvbe

2011-09-16 14:27:00
Mi sokáig keresgéltünk, hogy jó vőfélyt találjunk és sikerült! Robit mindenkinek ajánlom, felejthetetlen napunk volt. Köszönjük még egyszer! Szia Robi!További sikereket! Zsófi és Tomi (2011.09.10. Szendehely)


Egeresiné Bodnár Brigitta és Egeresi András 2011.09.02.

2011-09-04 12:15:00
Kedves Robi!Nagyon szépen köszönjük a felejthetetlen estét.Nagyon jól éreztük magunkat.Soha nem feletjük el ezt a napot!Nagyszerűen vezényelted le az egészet és ha újra szerveznénk mindent,akkor is csak téged és a Petneházy Huszárcsárdát választanánk!Csak így tovább!Köszönettel:Brigi,Andris


Dunai Rita és Brazovits Lajos, 2011.07.08

2011-08-08 21:05:00
Kedves Robi! Egy kicsit későn, de szeretnénk megköszönni, hogy a „nagy csapattal”, a Lombos Music Banddel és a Petneházy Huszárcsárdával közösen emlékezetessé tettétek a mi nagy napunkat. Azóta is mindenki csak szuperlatívuszokban beszél az esküvőnkről, nagyon jól érezte magát a násznép! Bár ez közhelyesen hangzik, de mindenkinek csak ajánlani tudunk Téged!


Eszter és Zsolt 2011.08.06. Budapest

2011-08-07 13:45:00
Kedves Robi! Akivel csak beszéltünk, mindenki, a legfiatalabbaktól a legidősebbekig nagyon jól érezte magát tegnap (ma), és ez nagy részben Neked köszönhető, ezúton is szeretnénk hálánkat kifejezni érte!
Nagyon köszönjük, hogy velünk voltál, és hogy mindent kézben tartottál az első pillanattól kezdve. Kérlek, továbbítsd köszönetünket a sztárvendégeknek (Kati néniéknek) is, az este nélkülük nem lett volna az igazi. :)
Ja, és az "Örömöccs" kérdezi, hogy mikor lesz legközelebb általad vezényelt lagzi, mert menne kocsisnak :)
Remek volt!
Üdvözlettel:
Eszter és Zsolt


Barbi és Attila 2011.07.16. Szigetszentmiklós

2011-08-01 13:10:00
Kedves Robi!

Szeretnénk megköszönni, hogy 2011.07.16-án a szigetszentmiklósi lagzinkon nagyon jó hangulatot csináltál, főleg a KOCSIS játék volt a legjobb, azóta is emlegetjük a barátainkkal. A násznépet is szuper jól irányítottad, senkinek nem volt ellenvetése.
Mindenki jól érezte magát és imádtak Téged és a műsoraidat.Mindent úgy csináltunk ahogy mondtad és remekül bejött.
Mégegyszer KÖSZÖNJÜK szépen!!!!! Tökéletes esküvőnk volt.
Köszönettel,


Angel és Mónika 2011. 05. 28 Veresegyház

2011-07-11 20:15:00
Szia Robi!

Túl vagyunk az általad levezényelt nagyszabású esküvőnkön, valamint a nászúton is, azonban továbbra sem lankad a résztvevők dicsérete és elismerése, a szervezettség és a profi vőfélyünk miatt. Volt bennünk izgalom persze, hiszen szívünkön viseltük, hogy mindenki nagyon jól érezze magát, valamint a számos meglepetés, mellyel közösen készültünk, jól süljön el. Segítségeddel azonban minden a helyén volt és minden az előzetesen megbeszéltek szerint történt. Köszönet ezért neked. Tudnod kell, hogy már most számos fiatal pár a vendégek közül érdeklődött utánad, és mi jó szívvel ajánlottunk, ajánlunk Téged.
Végezetül nem tudok mást mondani neked, csak azt, hogy KÖSZÖNJÜK.
Vigyázz magadra, mert ha így folytatod, hallunk még rólad akár nagyszabású országos rendezvényen is….:) Képesnek tartunk annak a levezénylésére is.:)
Angel és Móni


Ági & Geri, 2011.05.14.

2011-05-21 12:57:00
Kedves Robi!

Egy hét után is az esküvőnkről beszél minden ismerősünk, rokonunk, barátunk. Köszönjük a nagyszerű hangulatot, amiben óriási szereped volt. A lagzink pont olyan lett, amilyennek elképzeltük, nem voltak üresjáratok, egy percre sem laposodott el a hangulat, nem kellett semmivel rohanni és mégis mindenre volt idő. Az első percben tudtuk, hogy Te leszel a mi tökéletes vőfélyünk és pontosan így is lett! Külön köszönet, hogy bevontad a vendégeket a játékokba, nagyon élvezték és rengeteg pozitív visszajelzést kaptunk Tőlük.
A mi násznépünkből biztosan számíthatsz néhány felkérésre a következő években :-)
Sok sikert, erőt, kitartást kívánunk a továbbiakban! Köszönjük! Ági és Geri


Lilla és Dawid, Balatonfenyves

2010-11-04 16:34:00
Szia Robi!

Egy pár hónap késéssel írok, ne haragudj.
Nagyon jól éreztük magunkat az esküvőnkön, mi is és a vendégeink is. Rengeteg jó visszajelzés érkezett, mindenki jól szórakozott. Nagyon jól végezted a munkádat, gondoskodtál róla, hogy mindenki bekapcsolódjon a mulatozásba. Pedig nem lehetett könnyű dolgod a sok külföldi vendég miatt. Tomival nagyon jól együtt dolgoztatok, vele is ugyan úgy meg voltunk elégedve.

Örülünk, hogy Te voltál a vőfélyünk, és még sok jó lakodalmat, és minden jót kívánunk Neked!


Brigi és Laci

2010-08-25 14:50:00
Kedves Robi!

Köszönjük neked a nagy napunkon (2010.08.21) való közreműködésedet, a türelmet és a határozottságot, ahogy menet közben a felmerülő problémákat intézted.

Mind a násznép, mind Mi sokat nevettünk a rendhagyó leánykikérésen, a meglepetések felkonferálásakor és a nagy napon a játékos feladatok alatt.
A vers és a poénok aránya megfelelő volt, mindegyikből annyi, amennyi kell.
Azt hiszem, mindenki nevében mondhatom, hogy egy varázslatos nap sikeréhez járultál aktívan hozzá.
Minden vőfélykeresésben lévő párnak csak ajánlani tudunk téged.
Beszéltünk előtte pár jelölttel, de Robi volt az, akire miután kiléptünk lakása ajtaján egyöntetűen, azt mondtuk: megtaláltuk.

További sok sikert kívánunk munkádhoz:

Brigi és Laci


Csáki Marianna és Győri Imre

2010-08-23 21:17:00
Kedves Robi!

Mit is írjuk annak az Embernek, aki első házas napunkon segítőként végigkísért minket?!Aki nem volt sem túl sok, sem túl kevés, aki nélkül az a nap nem sikerülhetett volna olyan csodálatosra, aki belopta mindenkinek a szívébe magát. Úgy gondoljuk az a legjobb, ha azt írjuk, amit tényleg érzünk, az pedig nem más mint hogy szívből köszönjük. Amint elkészülnek a képek küldünk.
Egy utolsó kérdés: Mit csinálsz 2035. augusztus 14-én? Lenne egy Ezüstlakodalom ha a Jó Isten is engedi, és szükségünk van a Vőfélyünkre. Csak gondoltuk szólunk időbe!

Sok-sok köszönettel és szeretettel: Mariann és Imi


Megjelenítve 81 - 90 Oldalak: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12