Vendégkönyv
Új bejegyzés küldése a vendégkönyvbe

Emőke és Gyurika

2015-05-21 22:53:40
Az esküvő szervezésének nagy részét ketten vittük véghez,sokszor akadályokba ütközve és kisebb-nagyobb nehézségekkel tűzdelve.Nem gondoltuk,hogy ilyen nehéz és fárasztó lesz hiszen eddig még csak hasonlót sem csináltunk.Viszont ami a végére kerekedett belőle-a te közreműködéseddel persze -,azt álmainkban sem gondoltuk volna.Akárkivel beszéltünk azóta a násznép közül,egytől egyig(a mi véleményünk is ez) a válasz az volt,hogy "Ilyen jó lagziban még nem voltam!" .Nagyon hálásak vagyunk Neked,hogy felejthetetlenné tetted nekünk ezt a napot a szereteteddel,a hozzáértéseddel és a humoroddal , Nélküled ez nem lett volna olyan,mint amilyen lett és amilyet igazán szerettünk volna!
Kívánunk még sok ilyen és akár még jobb lagzikat és sok boldogságot!
Millió puszi és ölelés:Emőke&Gyurika


Brigi és Balázs

2015-05-15 13:09:57
Kedves Robi!

Sosem gondoltam volna, hogy egy igazi lakodalom ilyen csodálatos élmény és hogy tényleg sikerülhet egy ilyen nagy mulatságot összehozni.
Nagyon köszönjük minden ténykedésed és segítséged, minden fantasztikusan sikerült. A rokonok is azt vallják, hogy ilyen jó lagziba még sosem voltak.

További sok sikert és boldogságot kívánunk Neked és a leendő házasulandóknak.

Szép napot, lakodalomra fel!
Brigi
(2015.05.09.)


Noémi és Zoltán

2015-04-19 23:06:57
Kedves Róbert!

Nagy örömünkre szolgált,hogy Te lehettél a lakodalmunk vőfélye 2015. április 18-án.
Könnyen megtaláltuk a közös hangot,nagyszerű volt veled együtt dolgozni, és volt részünk meglepetésekben bőven, amire nem is számítottunk. Személyedben egy nagyszerű embert ismerhettünk meg, mondhatjuk,hogy barátként váltunk el.
Reméljük jó emlékekkel távoztál Szekszárdról, és még lesz alkalmad visszajönni.

Nagyon nagy üdvözlettel:

Noémi & Zoltán


Berta Ferenc

2015-04-19 22:04:52
Kedves Róbert!
Nagyon szépen köszönjük az esküvőt a többi vendég nevében is.2015.04.18-án nagyon feldobta a hangulatot viccekkel játékokkal! Persze a megfelelő népi szokásokkal. Ha nem jött volna az esküvőre mindenki csak ült volna de így a jobbnál jobb játékokkal mindenki jól érezte magát. Jobb vőfélyt nem is kívánhattunk volna! Még egyszer nagyon köszönjük!


Nagy Jolán

2015-01-29 14:15:42
Kedves Robi!
Nagyon örülök, hogy megtaláltam a vendégkönyvedet és írhatok egy pár szép sort!
Nagyon örülök, hogy Mónika és Csaba Téged kértek fel az esküvőjük és azt követő mulatság lebonyolítására és ez által megismertelek! Kezdettől éreztem, hogy nagyon jól fogjuk érezni magunkat. Ez így is lett! Nagyon jó hangulatot és szórakozást varázsoltál az ifjú pár és vendégeik számára (gyerektől az idősebbekig)! Hajnalig tartó buliban senki nem unatkozott! Mindig volt valami jó ötlet feladat és meglepetés!
Örök szép emlékké tetted számomra a gyermekeim esküvőjét! Aki megismer az biztos soha nem felejt el! Bátran merem ajánlani mindenkinek Személyedet!
Robi! Te erre születtél, szívvel lélekkel teszed sok ember számára emlékezetessé az igen fontos alkalmakat és eseményeket! Ezt kell csinálnod!
Ehhez kívánok további nagyon sok sikert!


Kertész Norbert - A'la Carte Showband

2015-01-19 14:00:55
Kedves Hölgyek és Urak !
Robival több alkalommal is volt alkalmunk együtt dolgozni esküvőn mint zenekar .( A'la Carte Showband)
Már az első alkalommal megvolt a közös hangnem ,és egymást maximálisan tisztelve,segítve fantasztikus esküvőt
tudtunk prezentálni a párnak és a vendégeiknek . A vérében van a szakma, és a vendégekkel, ifjú párral , illetve többi szolgáltatóval rögtön megtalálja a közös hangot, ami minden esetben érezhető az este folyamán , hiszen gördülékenyen folyik minden program ; a buli és a tánc és egyéb események az esküvőn , lakodalmon. Azt hiszem ,ez minden pár álma .
Az A'la Carte Showband szerte az országban megfordul esküvőkön ,így van viszonyítási alapunk.
Egyszerűen és röviden : Bohács Robi nagyon jó választás ! ;)

(ui : Bohács Robi a Hungarian Wedding Gála 2014-es és vőfélye lett / Együttműködési díj - Szakmai szolgáltatók szavazása alapján. )


Szilvi és Gábor

2014-10-14 21:49:00
Kedves Robi! Nagyon köszönjük, hogy az esküvőnkönkön mindenki - beleértve minket is - nagyon jól érezte magát. Abszolút eltaláltad, hogy mikor kell a társaságnak egy kis plusz löketet adni, hogy minden flottul menjen. Még egyszer nagyon köszönjük neked, hogy szerves része voltál annak, hogy ilyen emlékezetes esténk volt! Ha valaki bizonytalan lenne abban, hogy jó választás vagy-e az esküvőjére, részünkről a válasz, igen :)


Helga és Gábor 2014.08.16. Gyöngyöspata

2014-08-27 20:01:00
Kedves Robi! Köszönjük a fergeteges hangulatot, Vazul nénit..., a sok munkát, a rengeteg energiát és időt, a játékokat, és hogy odafigyeltél hogy ez a nap TÉNYLEG RÓLUNK SZÓLJON! Ha olyan Vőfélyt szeretnél aki elfeledteti veled a Nagy napi félelmeket és szorongásokat Robi a Te embered! Csak ajánlani tudunk mindenkinek, mert többféle szokásokat, hagyományokat mesterien tudsz vegyíteni! Köszönet mindenért!!!!!! További sok sikert!!
:)
Hálánk örökké üldözni fog!!!! :)
Puszi!


Renáta és Botond

2014-08-27 12:03:00

2014. augusztus 9., Ilka Csárda, Göd
Kedves Robi! Nehéz szavakba foglalni mindazt a munkát, odafigyelést, humort, amelyet az esküvőnkön tanúsítottál. Egy szóval azt a mérhetetlen PROFIZMUST, ami belőled áradt! Teljesen biztosak vagyunk abban, hogy jobban nem dönthettünk volna, amikor Vőfélyt választottunk! Köszönjük, hogy rengeteg terhet levettél a vállunkról, mindenre és mindenkire figyeltél! Köszönjük azokat a szuper, ötletes, és nagyon vicces játékokat, amiket elhoztál nekünk. A Násznép teljesen odavan érted, jópár rajongót szereztél, nincs olyan vendégünk, aki nem említi meg, hogy szenzációs voltál! Nálunk és a 106 vendégünknél ABSZOLÚT NYERTES VAGY!!!!! Mindenkinek őszintén ajánlani foglak! Köszönjük!!!! Reni és Boti


Nikolett és Levente

2014-07-08 19:46:00
Szia Robi! Ezúton is szertnénk mindent megköszönni, az esküvő flottul ment, néhány gondot is levettél a vállunkról, voltak eredeti ötletek és játékok. Maximálisan elégedettek vagyunk és csak ajánlani tudunk mindenkinek. További sok sikert és jó bulikat! Niki és Levente, Érsekújvár


Megjelenítve 51 - 60 Oldalak: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12