Vendégkönyv
Új bejegyzés küldése a vendégkönyvbe

Bea & Gergő

2015-11-03 09:58:52
Szia Robi!

Hazaértünk a nászútunkról és szeretnénk neked mégegyszer nagyon-nagyon megköszönni mindent! Az esküvői készülődés során is sokat jelentett nekünk a támogatásod, a lagzi menedzselése viszont mindent felülmúlt. Szuper volt a hangulat (mi legalábbis így éreztük ünneplő mámorunkban), rengeteget nevetett mindenki!

Nagy köszönet neked mégegyszer!
Bea&Gergő


Nagy Kata esküvőszervező - Elegancia Esküvőszervezés

2015-09-28 11:22:58
Robi, olyan vőfély, akivel szervezőként is jó együtt dolgozni. Munkája során sokat kommunikál a szolgáltatókkal és figyel arra, hogy az esküvő gördülékenyen menjen végbe. Vidám, humoros, barátságos természetével könnyen megkedveli a násznép is, örömmel fogadják jelenlétét. Csakis ajánlani tudom munkáját! :)

További sikeres munkákat kívánok Robi!
Nagy Kata
www.eleganciaeskuvoszervezes.hu


Klaudia és Ádám

2015-09-02 17:16:18
Kedves Robi!

Tudom kicsit megkésve írunk, ezért elnézésed kérjük. Még csodálatosabbá tetted a már amúgy is csodálatos napunkat.Köszönjük,hogy a kisebb problémákat segítettél megoldani! Látszik,hogy ez neked nem csak monoton munka hanem szenvedély! A hangulatot maximális mértékig feldobtad és a családunk és barátaink is dicsértek! Mindenkinek csak ajánlani tudlak! Köszönjük,hogy emelted az esküvőnk fényét!

Üdv.: Varga Ádám és Varga Ádámné


Katinka és Gábor

2015-08-29 13:28:32
Kedves Robi!

Nagyon nagy megtiszteltetés volt számunkra, hogy Veled, mint a legjobb vőféllyel ünnepelhettük a legcsodálatosabb napunkat. Hálás köszönetünk a rengeteg segítségért, ötletért és tanácsért, amelyet az esküvő előtt adtál nekünk. Köszönjük, hogy mindvégig hoztad a hangulatot és kellő figyelmet szenteltél mindenre, annak érdekében, hogy ez a nap tökéletes és zökkenőmentes legyen számunkra.A nap minden percét élveztük. Köszönjük az apró játékos meglepetéseket, amelyekről még mi sem tudtunk. A családom és a násznép nevében is állíthatom, a legjobb döntésünk volt, hogy Téged választottunk.

Köszönjük a profizmusod, a kiváló munkád és a barátságod!:)

Szentendre, 2015.08.22.
Katinka és Gábor


Gabi és Gergely

2015-08-24 21:08:36
Kedves Robi,

08.08 - mára mindenki bevéste ezt a dátumot, hála neked! Nagy tisztelettel, szívből köszönjük, hogy nem csak a "Nagy Napon", hanem a szervezés alatt is velünk voltál. Szuper volt veled "dolgozni", a humorod, emberséged, szakmai alaposságod a legnagyobb zökkenőkön is átsegített bennünket. Profi estét toltunk, tökéletes munkát végeztél, imádtuk az egészet. :)

Köszönjük, hogy pont olyanná tetted az esküvőnket, amilyennek megálmodtuk.
Jöttél hamarabb, hogy segíts a bajban, hajnalig velünk roptad, hoztad a templomból a virágot, terelgetted a vendégeinket, "lelőttél", amikor még az utolsó percben is szervezni akartam, pont erre volt szükségünk. Egy igaz, talpra esett, belevaló vőfélyre.

Köszönjük, hogy velünk voltál, mi több a barátságodat!

Szívből ajánljuk Robit azoknak, akik egy pörgős, fiatalos, ha kell "hagyományos" esküvőre vágynak.


Szentendre, 2015.08.08.
Gabi&Gergely


Tímea és István ..

2015-07-26 13:37:02
Alig egy hónapja (2015. június 27-én) tartottuk a jegyes pár esküvőjét és lakodalmát, amely levezetésére Bohács Róbert vőfélyt kértük fel. Úgy a magam mint a násznép és az ifjú pár nevében is kijelenthetem, hogy a rábízottakat Róbert kiváló hozzáértéssel, pontosan, jó hangulatot teremtve körültekintően és korrektül látta el. Működése során jó érzékkel, kellő odafigyeléssel segítette a felhőtlen szórakozást, vidámságot. Ezúton köszönöm meg valamennyi kedves vendég, meghívott, családtag és az ifjú pár nevében is Róbert fáradozását.

Üdvözlettel: E g r i Lajos és Lajosné


Tündi és Peti

2015-06-23 20:32:01
Kedves Robi!

Ezúton is szeretnénk Neked megköszönni esküvőnk hangulatos levezénylését! Nagyon jó hangulatot teremtettél, mind a násznép, mind mi fantasztikusan éreztük magunkat. A játékok, de különösen a táncok nagyon szórakoztatóak voltak. Örülünk, hogy velünk voltál a NAGY napon :) Köszönjük!

Tündi, és Peti


Zoli & Ivett Szlovákia 2015.6.13

2015-06-23 07:18:47
Kedves Robi!
Szeretnénk megköszönni neked "vőfélyi munkádat", amelyet hihetetlen profizmussal végeztél. Tökéletes hangulatot varàzsoltál és minden gondot levettél vállunkról, hogy maximálisan élvezhessük az egész estét. Hiàba nehezitettük akaratlun a munkádat, mindig feltaláltad magadat😃
Lehetett látni rajtad, hogy ez neked nem munka, hanem a hobbid, amibe szíved-lelked beleadod. Te voltál a lehető legjobb választás!!!

Köszönet mindenért és további sok sikert !!!


Zoli & Ivett Szlovákia 2015.6.13

2015-06-22 21:33:38
Kedves Robi!
Szeretnénk megköszönni neked "vőfélyi munkádat", amelyet hihetetlen profizmussal végeztél. Tökéletes hangulatot varàzsoltál és minden gondot levettél vállunkról, hogy maximálisan élvezhessük az egész estét. Hiàba nehezitettük akaratlun a munkádat, mindig feltaláltad magadat😃
Lehetett látni rajtad, hogy ez neked nem munka, hanem a hobbid, amibe szíved-lelked beleadod. Te voltál a lehető legjobb választás!!!

Köszönet mindenért és további sok sikert !!!


Évi & Zsolt - Pápa 2015.04.25.

2015-05-25 15:40:30
Robi,

Nagyon-nagyon köszönünk Neked mindent, tökéletes élményt biztosítottál számunkra. Azt, hogy maximálisan élvezhettük a saját esküvőnket/lakodalmunkat, Neked köszönhetjük!
Emlékszel, azt mondtam, ha rossz lesz a lagzi, akkor azt a vőfély hibájának fogom tartani?! Ez a lagzi pedig nagyon jó volt, és ezt a vőfélynek, Neked köszönhetjük!

Aki vőfélyt keres, ne menjen tovább, megtalálta, Robi tökéletes választás!!!
Hogy miért Ő?
Mert, mindenben tud segiteni. Rengeteg kapcsolata, tapasztalata és tanácsa van. A legapróbb részletekig a fejében van egy esküvő, és minden pillanatát ismeri/tudja előre. Akármikor megszeppentünk csak egy pillanatra is, Robi ott termett, és a megoldás is érkezett vele.

Még egyszer nagyon köszönünk Neked mindent!
Évi & Zsolti


Megjelenítve 41 - 50 Oldalak: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12