Vendégkönyv
Új bejegyzés küldése a vendégkönyvbe

Nta

2017-05-03 11:44:31
Kedves Robi!
Nagyon jó lagzit hoztál össze.
Nem gondoltam volna,hogy ennyire fogom élvezni a játékokat amiket hoztál. Nagyon szupi vagy. A menyasszonyi csokrot elkaptam, úgy hogy egy éven belül várunk sok szeretettel a lagzinkon :D


Verestói Zoltán

2017-05-03 11:11:58
Ha egy barátság két emberen múlik, az nem Te leszel! Aki kicsit is nyitott, nem pusztán egy lagzin vesz részt, hanem egy igazán bazi nagy MAGYAR lagzin, melynek nem kis hangulatát adtad meg, és közvetlenségednek köszönhetően,általad mindannyian egy plusz barátsággal térhettünk haza! Jó dolog látni, és érezni, hogy valaki nem kötelességből teszi, amit tesz, hanem azért, mert könnyen azonosul, barátkozik új emberekkel, és nem utolsó sorban, szereti azt csinálni, mi több: élvezi!
Ha volt is elképzelésem, azt jócskán felülmúltad...Pozitívan!
Gratulálok, és köszönjük a maximálisan jó bulit!
Csak ajánlati tudlak mindenkinek!!!
Üdv! :)


Brigi és Balázs 2015.05.09.

2017-02-03 12:31:05
Kedves Robi!
Idén lesz két éve az esküvőnk. Azóta vagy 10 másik esküvőn voltunk, de egyik vőfély sem ért a nyomodba! Mi végig azt éreztük, hogy minden kézben van tartva, a kedvünk pompás és a hangulat az idő előrehaladtával csak fokozódni tudott! Mindig volt egy ötlet, egy játék, egy feladat vagy egy közös tánc ami rárakott egy lapáttal.
Köszönjük hát sokadszor, hogy maradandót alkottál!


Tordasi Élményfalu

2016-12-01 23:16:36
Kedves Robi!

Köszönjük Neked a magam és a csapat nevében az idei esküvőinken a profi munkád, segítő és együttműködő hozzáállásod, amit én tizen-x év tapasztalata alatt tanúsítom, hogy mindig nyújtasz.
Remélem sok közös esküvőnk és szezonunk lesz még együtt!

Petra-Tordasi Élményfalu


Viki & Béla 2016.07.02.

2016-10-14 11:24:43
Robi, nem tudunk Neked úgy köszönetet mondani, mint bármelyik másik esküvői szolgáltatónak, mert Te végül barátként vettél részt az esküvőnkön! Veled volt tökéletes a hangulat, veled volt kerek a nap! Hihetetlen voltál (vagy!), amiért hálásak vagyunk és leszünk mindig!


Viki & Béla 2016.07.02.

2016-10-14 11:19:53
Robi, nem tudunk Neked úgy köszönetet mondani, mint bármelyik másik esküvői szolgáltatónak, mert Te végül barátként vettél részt az esküvőnkön! Veled volt tökéletes a hangulat, veled volt kerek a nap! Hihetetlen voltál (vagy!), amiért hálásak vagyunk és leszünk mindig!


Xéni és Jani

2016-09-28 23:02:09
Robi névjegyére jó pár évvel ezelőtt egy nagyon jó hangulatú esküvőn tettem szert, és akkor jól el is ástam magamnak. Amikor felmerült, hogy előbb utóbb nekünk is szükségünk lenne vőfélyre, előkerült a rég eltett névjegykártya és egyértelmű volt, vagy Ő, vagy senki.

Robi egy hihetetlenül karizmatikus, pozitív, vidám figura, nem lehet nem figyelni rá. Remek ötletei vannak, és rengeteg tapasztalata, tudja, hogy mitől lesz olyan egy lagzi, amilyet ti szeretnétek. A nagy napon minden gondot levett a vállunkról, irányította a programot, megalapozta a jó hangulatot, de mindezt úgy, hogy a buli mégsem róla, hanem rólunk szólt, és az este fergetegesen sikeredett és kortól, nemtől, szokásoktól függetlenül mindenkitől csak nagyon pozitív visszajelzéseket kaptunk.

Köszönjük még egyszer, hogy ott voltál és a nagy napunk olyan tökéletes lett amilyenre vágytunk, mégy nagyon sok pörgős, bulis, vidám esküvőt kívánunk! :)

Xéni és Jani
(Budapest 2016.08.06.)


Gabi és Balázs 2016.08.19.

2016-09-28 20:26:22
Kedves házasulandó pár!

Először is sok boldogságot és kitartást nektek! Másodszor pedig engedjétek meg, hogy ajánljam Robit az esküvőtökre. Testvérem esküvőjén ismertem meg munkásságát, ami megragadt bennem, az az események folyamatos nyomonkövetése, lereagálása, az esküvő profi irányítása volt. Már akkor tudtam, ha eljön az én esküvőm ideje, a vőfély csak Robi lehet.
Az esküvő előtti találkozások alatt jól megértettük egymást, sok tanácsot kaptunk tőle, bármiben kérhettük a segítségét.
A sokféle szokással rendelkező násznép egyöntetűen elégedett volt a munkájával. Baráti hozzáállásával segített minket, hogy az esküvőnket átéljük, és ne túléljük. Mindent megtett, hogy élvezhessük a mi nagy napunkat, ha kellett pihentetett, ha kellett pálinkát hozott. Maximálisan elégedettek voltunk vele. A vőfély választásánál ne érjétek be kevesebbel, válasszátok a legjobbat, válasszátok Robit!

Kedves Robi, hogy hozzád is szóljak, köszi mindent, és ne feledd, mindig van pálinkám, és akármikor szívesen látunk!

Gabi és Balázs


Hajnika és Zola / 2016.07.16

2016-07-25 17:08:36
Kedves Robi!
Írnék pár sort rólad más pároknak motivációként ,hogy téged válasszanak esküvőjük színvonalasabbá tételéhez.
Robi nálunk vőfély szerepet kapott ,vidéki esküvőn okán (bár próbáltuk keverni a mai modern stílust a régi hagyományokkal) . Már az első találkozásunkkor tudtuk,hogy nagyszerűen választottunk ,megtaláltuk a legmegfelelőbb embert arra a célra ,hogy a hangulat maximálisan a szeren legyen! Robi megbízható ,kedves , türelmes ,talpraesett ,jó probléma megoldó képességgel rendelkező és óriási humorérzékkel megáldott személy.
A lakodalom minden percében képes helyt állni és nem hagyja ,hogy a buli "leülepedjen" .
Köszönjük kiváló munkádat és sosem felejtjük el ,hogy te voltál az egyik ember aki miatt ilyen jól sikerült a mi nagy napunk! Minden jót kívánunk neked és további sok sikert !
Üdvözlet és puszi : H + Z :)(Jászárokszállás,Nagykáta - 2016.07.16)


Szilvi & Sanyi

2016-07-24 14:03:42
Kedves Robi!

Köszönjük h jelenléteddel színvonalasabbá tetted az esküvőnket!Örülünk hogy Téged választottunk, hisz profizmusoddal könnyedén vetted a felmerülő nehézségeket, humoroddal pedig lenyűgözted a vendégsereget is!
Az Esküvőnk így volt teljes a LEGJOBB VŐFÉLLYEL, ROBIVAL!!!
:)

Szilvi és Sanyi
(Tordas 2016.07.15.)


Megjelenítve 21 - 30 Oldalak: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12