Vendégkönyv
Új bejegyzés küldése a vendeacute;gkönyvbe

Országos Võfély Szövetség Facebook oldára érkezett

2018-01-03 09:28:23
2017. 09. 23. Kincsem Lovasparkban került megrendezésre Sztolyka Csilla és Katus Gábor lagzija, ezt írták rólam:

A 2017- es évben nagyon sok fontos nap volt számunkra, azonban a legnagyobb az esküvõnk napja volt. :) Szeretnénk megköszönni amit a "nagy napon" értünk tettél. Szerencsések vagyunk, hogy megismerhettünk Téged, elfogattad a felkérésünket, idõt és energiát nem sajnálva barátként mellettünk álltál. Az esküvõt követõen csak pozitív észrevételt kaptunk, amelyet nagyrészt Neked köszönhetünk, ugyanis fergeteges hangulatot varázsoltál. :) A 2018- as évre szakmai sikereket kívánunk, a magánéletedben pedig nagyon sok boldogságot. :) Baráti öleléssel üdvözlünk: Csilla és Gábor.


Magdi és Tibi

2017-10-27 10:24:31
Szia Robi!

Köszönjük a rengeteg segítséget, amivel csomó aggódást és feladatot levettél a vállunkról, pont úgy alakítottad a programokat ahogy szerettük volna az esküvõ és a buli során.
Képeket küldünk mindenképp ;)

Üdv,
Magdi és Tibi


Zsurfotó, Lisztik Erika

2017-10-27 08:05:06
Kedvenc Võfélyem! Robi az a Võfély/Ceremóniamester, az esküvõket profin lebonyolítja, úgy, hogy az ifjú pár önfeledten tud bulizni és élvezni életük legemlékezetesebb napját! NEm sok , nem kevés, pont annyi, amennyi kell, szórakoztató, felrázza a társaságot 1perc alatt,ha arra van szükség, és mindezt úgy teszi, hogy nem próbálja meg átvenni a fõszerepet az esküvõn, mint sok más kollégája. Ajánlom minden házasulandó párnak!! Nekem fotósként nagy segítség és jó társ a csapatmunkában. :-) Szeretettel Lisztik Erika www.zsurfoto.hu


Sirák-Jaskó Magdolna

2017-10-23 20:38:14
Én csak három õszinte mondatot szeretnék ide bejegyezni:
1. Az esküvõn, amin vendégként részt vettem, egyetlen esemény nélküli perc sem volt, ez Robi profi munkájának az eredménye.
2. Hihetetlen hangulat és felejthetetlen nap volt, Robi erre született, azt hiszem, erre mondják, hogy "õstehetség" :)
3. A legõszintébb szívvel ajánlom Õt minden házasulandó párnak, keressétek, hívjátok, nem fogtok csalódni!!! :)


Szajlai Mária

2017-10-23 14:55:23
Ez a fiú nagyon ügyes!!! Vendégként vettem részt családommal Kafka Reni és Máhli Robi 2017.10.21-én tartott -felejthetetlen -esküvõjén, ahol egy perc "nyugalmunk" nem volt. A programokkal tarkított este a násznép számára emlékezetes marad! Minden házasulandó párnak sok szeretettel ajánlom Bohács Robit! Köszi Robi!!!


Niki és Attila

2017-10-09 15:12:58
Szeretnénk megköszönni neked,hogy felejthetetlenné tetted az esküvõnket, hála a te kiváló programodnak mindenki nagyon jól szórakozott. Végig vezetted az egészet, senki sem unatkozott . Te vagy a legjobb !!!!


Csuti és Örs

2017-09-24 17:08:42
Szia Robi!

Örülünk, hogy Téged választottunk Võfélynek, profizmusod és a belõled áradó szeretet tökéletessé tette számunkra a Nagy Napunkat. Esküvõnket, bár nem volt rendhagyó, zseniálisan irányítottad. Mindig akkor voltál ott amikor kellett és pont a jó idõben történtek a dolgok. Többször is megleptél minket és néha még meg is lágyítottad "kõ szívünket":-D.

Nagyon köszönjük és hálásak vagyunk Neked!!!!!Mariann & Ricsi

2017-09-23 17:29:10
Kedves Robi!
Nagyon köszönünk mindent Neked! Felejthetetlenné tetted életünk legszebb napját! :)
A vendégek imádtak, és nagyon jól érezték magukat...:) Remek hangulatot tremtettél, és nagyon jól összefogtad a násznépet! Tényleg minden úgy alakult, ahogy álmunkban elképzeltük! Sõt, talán még annál is jobban! A játékok ötletesek voltak, sosem gondoltam volna, hogy például valaha fát fogok fûrészelni, pláne nem az esküvõmön! 😁 De ilyen is történt...különleges volt az egész!
Nagyon hálásak vagyunk mindenért, és még egyszer köszönjük! Szuper volt! 😘


Reha Istvánné

2017-08-24 08:34:48
Kedves Robi!
Én, mint örömanya nem tudom eléggé megköszönni neked, hogy gyermekeimnek /ifjú pár/ egy felejthetetlen életre szóló élményt nyújtottál. Nagyon köszönöm, hogy sok terhet levettél a vállamról, lazán megoldottál mindent, ezért örökké hálás leszek. Profizmusod felülmúlhatatlan. Olyan hangulatot teremtettél, hogy az egész násznéptõl csak dicsérõ szavakat hallottam rólad.
Mindent nagyon köszönök!
Sok sikert kívánok a további munkádhoz!
Üdv: Reha Istvánné


Dóri és Vili

2017-07-28 16:00:14
2017.07.22, Skanzen, Szentendre

Hát honnan is kezdjük? :) Mindenki azt mondja, hogy internetrõl nehéz találni tökéletes võfélyt! Ezt viszont meg kell hogy cáfoljuk. Nekünk más lehetõségünk nem volt, mert külföldön élünk és keveset jártunk haza. Rá is találtunk Robira, majd elsõ blikkre már szimpatikus volt. Az elsõ találkozásunk végén tudtuk, hogy nem kell tovább keresgélnünk. És mint ahogy a jó megérzés nem csal, így Robi is szuperül irányította az esküvõnket. Nem volt sok és nem volt kevés. Mindig akkor lépett közbe, amikor kellett és ahogyan kellett! Rugalmas és mindig profi! Nálunk ráadásul egy kamu polgári szertást is összerakott, amit õ maga vezetett le! Mondanom sem kell, hogy a meghatódottságunk könnyekben teljesedett be.
Robi, csak így tovább!


Megjelenítve 21 - 30 Oldalak: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14