Vendégkönyv
Új bejegyzés küldése a vendégkönyvbe

Dóri és Vili

2017-07-28 16:00:14
2017.07.22, Skanzen, Szentendre

Hát honnan is kezdjük? :) Mindenki azt mondja, hogy internetről nehéz találni tökéletes vőfélyt! Ezt viszont meg kell hogy cáfoljuk. Nekünk más lehetőségünk nem volt, mert külföldön élünk és keveset jártunk haza. Rá is találtunk Robira, majd első blikkre már szimpatikus volt. Az első találkozásunk végén tudtuk, hogy nem kell tovább keresgélnünk. És mint ahogy a jó megérzés nem csal, így Robi is szuperül irányította az esküvőnket. Nem volt sok és nem volt kevés. Mindig akkor lépett közbe, amikor kellett és ahogyan kellett! Rugalmas és mindig profi! Nálunk ráadásul egy kamu polgári szertást is összerakott, amit ő maga vezetett le! Mondanom sem kell, hogy a meghatódottságunk könnyekben teljesedett be.
Robi, csak így tovább!


Balatonfüred, 2017.06.24. Marcsi&Attila

2017-07-10 21:49:39
Robi, te vagy az akitől először tanácsot kértünk és ajánlottad Gáll Dianát, Lisztik Erikát, Kiss Ernő-t és a Soundwitch zenekart.
Én már rég tudtam rólad, hogy a profik közé tartozol és ahogy a közös munkánk során rád bíztam magam, tettem most is így.
Megkönnyítetted a dolgunkat azzal, hogy a honlapodon feltüntetsz olyan szolgáltatókat akiket jónak találsz és tanúsíthatjuk, hogy tényleg a legjobbakkal dolgozol együtt. Összeszokott csapat vagytok még ha nem is az összes hétvégéteket töltitetek együtt ebben a felállásban. Végig nagyon baráti volt a légkör. Okunk nem volt izgalomra, sőt..... Úgy jártatok köztünk, a családunk és barátaink között mintha már minket is régóta ismernétek. Erről a fantasztikus élményről számolnak be a rokonok, barátok is. Nagyon köszönjük Nektek!

Amikor legelőször beszéltünk Veled még nem voltunk biztosak benne, hogy vőfélyt vagy ceremóniamestert válasszunk. Mi modernebb hangvételű esküvőt szerettünk volna, de Te biztosítottál bennünket arról, hogy alkalmazkodsz az igényeinkhez, ami így is lett.
Tudtad mikor kell kicsit feldobni a hangulatot,összerázni a násznépet. Már tudjuk, hogy jól döntöttünk! Nagyon köszönjük Neked! Itt mindenki csak nemes egyszerűséggel a Vőfélyek vőfélyének hív, ami nem túlzás, tényleg az vagy!!!Szabina

2017-07-08 16:44:41
Kedves vőfélyek vőfélye, Robi!!

2017.07.07-én a Petneházy huszárcsárdában volt a Mi Nagy Napunk! Ezúton szeretnénk Neked köszönetet mondani a profizmusodért, a lazaságodért, azért hogy mindig tudtad mit kell tenned amivel tovább fokoztad a napunk pillanatait. Tökéletesen levezényelted, ezért örökké hálásak leszünk. Egy csodálatos emlékkel gazdagodtunk a segítségeddel a Mi Nagy Napunkon!❤😍


Mercédesz és Attila

2017-07-05 17:44:44
Kedves Robi! 2017-06-30. Soha nem feledjük el! Fantasztikus esküvő egy fantasztikus vőfélyel! Szerinte minden pár ilyen esküvőröl álmodik mint a miénk volt! Szebbet jobbat nem is álmodhattunk volna, és ebben nagyon nagy segítségünkre voltál bármikor bármiben! Nagyon szépen köszönjük a közreműködésed, és ha valakinek is szüksége lesz vőfélyre, bizonsággal ajánlunk téged! Robi! Barátom kollégám vőfélyem! Köszönjük szépen!


Timi és Gergő

2017-07-01 16:04:26
Kedves Robi!
Mercédesz és Attila esküvőjén, mint vendégek vettünk részt. Egy nagyon szimpatikus, humoros és laza vőfélynek ismertünk meg, aki minden részletre figyel. Az improvizáció remek, a tánctudással együtt. Ajánlani fogunk! 😊


Váczi Adrienn

2017-06-03 10:23:14
Kedves Robi!

Először is meg szeretném köszönni ezt a fergeteges estét és partyt! Tapasztalatod és fellépésed vitathatatlan! Óriási volt a kánkános játék! Ha ránk gondolsz, kérlek jusson eszedbe a német házaspár 😃 Felejthetetlen élmény volt! 😊

Bátran tudlak ajánlani mindenkinek! Remélem még találkozunk! Minden jót kívánok neked és köszönjük mégegyszer!

Váczi Adrienn - a tanú (2017.05.27.)


Orbànné Váczi Dorottya

2017-05-30 23:51:25
Kedves Robi!

Teljes Szívből köszönjük neked profi munkádat ! Életünk legszebb napját tetted felejthetetlenné.
Bátran ajánlom mindenkinek aki egy probléma mentes, tökéletes esküvőt szeretne !!!
Köszönettel : Dóri es Imi (2017.05.27., Vasszécheny)


Ildi és Andris - 2017.04.30. Petneházy Club Hotel

2017-05-25 15:27:03
Kedves Robi!

Nem lehet szavakat találni arra, hogy a Te közreműködéseddel vőfélyként milyen fergeteges buli jött össze. Mindig csak annyit mondtál, hogy ne aggódjunk semmin, mert Te mindent kézben tartasz majd. Ez így is volt. Nekünk csak egy körülbelüli időbeosztást kellett adni.
Annyira sikerült felpörgetni a hangulatot, hogy lassan 1 hónap elteltével is még mindig a buli utáni morzsákat tesszük helyre. Például felcserélt zakókat próbálunk visszaadni a tulajdonosainak.
Épp annyi játék volt, amennyit megigénylet az este és mindig észlelted, hogy mikor mire van szükségünk.
Köszönjük, hogy részese voltál életünk egyik fő eseményének.
Reméljük találkozunk még!
Puszi,
Ildi és Andris
2017.04.30.
Petneházy Club Hotel


Báryné Panyi Adrienn

2017-05-25 10:46:46
Kedves Robi!

Hálás köszönettel tartozunk a kimagasló és profi munkádért, amivel segítetted, irányítottad, és még szebbé tetted számunkra a legcsodálatosabb napot, az esküvőnk napját, 2017. április 22- én Pétervásárán. Hosszú évek ismeretsége alatt is számtalanszor bizonyítottad empátiádat, esküvőnk alatt is csak tovább erősítetted a bizalmat feléd. Észrevétlenül oldottad meg a legapróbb feladatokat is, és jelen voltál mindenhol ahol segítségre volt szükségünk. Felejthetetlen emlék, a rögtönzött meglepetés táncunk, amit Pétervására főterén készítettél elő, és a násznéppel együtt roptuk igazi cigányzenére a magyar csárdást. Köszönet a gyönyörű versért, ami elszavaltál számunkra, mialatt párommal fogtuk egymás kezét és egymás szemében nézve, meghatottan álltunk.

Adrienn és Gergő
Pétervására, 2017. 05. 25


Kovács Edit

2017-05-03 11:48:30
Kedves Robi!

Áprilisban volt Barátnőm esküvője, melyen Te voltál a vőfély! Ilyen jól felkészült vőféllyel még nem találkoztam. Kedvességeddel, játékosságoddal olyan hangulatot teremtettél, amit csak köszönni tudok.

Köszönöm, hogy megismerhettelek. :)


Megjelenítve 11 - 20 Oldalak: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12