Vendégkönyv
Új bejegyzés küldése a vendégkönyvbe

Viki és Gergő

2018-02-25 23:10:27
Kedves Robi!
Ugyan már pár hónap eltelt az esküvőnk óta, de még most jutottam el oda, hogy írjak a vendégkönyvedbe. Ezúton is szeretnénk megköszönni Neked, hogy felejthetetlenné tetted életünk legszebb napját! Zseniálisan levezényelted az egész napot, illetve megoldottad az összes felmerülő problémát! Szuper volt minden, fantasztikus hangulatot csináltál!! A vendégek imádtak.. mi meg főleg! Tehát minden tökéletes volt! :)
Örülök, hogy esküvőnk előtt 2 évvel, amikor megismertelek egy kedves ismerősünk esküvőjén, azt mondtam, hogy Bohács Robi nélkül nem megyek férjhez!! Úgy is lett, és nem bántuk meg!! :)
Mert Te vagy a legjobb!! :)
Köszönünk mindent és további sok sikert kívánunk!! :)


Országos Vőfély Szövetség Facebook oldára érkezett

2018-01-03 09:28:23
2017. 09. 23. Kincsem Lovasparkban került megrendezésre Sztolyka Csilla és Katus Gábor lagzija, ezt írták rólam:

A 2017- es évben nagyon sok fontos nap volt számunkra, azonban a legnagyobb az esküvőnk napja volt. :) Szeretnénk megköszönni amit a "nagy napon" értünk tettél. Szerencsések vagyunk, hogy megismerhettünk Téged, elfogattad a felkérésünket, időt és energiát nem sajnálva barátként mellettünk álltál. Az esküvőt követően csak pozitív észrevételt kaptunk, amelyet nagyrészt Neked köszönhetünk, ugyanis fergeteges hangulatot varázsoltál. :) A 2018- as évre szakmai sikereket kívánunk, a magánéletedben pedig nagyon sok boldogságot. :) Baráti öleléssel üdvözlünk: Csilla és Gábor.


Magdi és Tibi

2017-10-27 10:24:31
Szia Robi!

Köszönjük a rengeteg segítséget, amivel csomó aggódást és feladatot levettél a vállunkról, pont úgy alakítottad a programokat ahogy szerettük volna az esküvő és a buli során.
Képeket küldünk mindenképp ;)

Üdv,
Magdi és Tibi


Zsurfotó, Lisztik Erika

2017-10-27 08:05:06
Kedvenc Vőfélyem! Robi az a Vőfély/Ceremóniamester, az esküvőket profin lebonyolítja, úgy, hogy az ifjú pár önfeledten tud bulizni és élvezni életük legemlékezetesebb napját! NEm sok , nem kevés, pont annyi, amennyi kell, szórakoztató, felrázza a társaságot 1perc alatt,ha arra van szükség, és mindezt úgy teszi, hogy nem próbálja meg átvenni a főszerepet az esküvőn, mint sok más kollégája. Ajánlom minden házasulandó párnak!! Nekem fotósként nagy segítség és jó társ a csapatmunkában. :-) Szeretettel Lisztik Erika www.zsurfoto.hu


Sirák-Jaskó Magdolna

2017-10-23 20:38:14
Én csak három őszinte mondatot szeretnék ide bejegyezni:
1. Az esküvőn, amin vendégként részt vettem, egyetlen esemény nélküli perc sem volt, ez Robi profi munkájának az eredménye.
2. Hihetetlen hangulat és felejthetetlen nap volt, Robi erre született, azt hiszem, erre mondják, hogy "őstehetség" :)
3. A legőszintébb szívvel ajánlom Őt minden házasulandó párnak, keressétek, hívjátok, nem fogtok csalódni!!! :)


Szajlai Mária

2017-10-23 14:55:23
Ez a fiú nagyon ügyes!!! Vendégként vettem részt családommal Kafka Reni és Máhli Robi 2017.10.21-én tartott -felejthetetlen -esküvőjén, ahol egy perc "nyugalmunk" nem volt. A programokkal tarkított este a násznép számára emlékezetes marad! Minden házasulandó párnak sok szeretettel ajánlom Bohács Robit! Köszi Robi!!!


Niki és Attila

2017-10-09 15:12:58
Szeretnénk megköszönni neked,hogy felejthetetlenné tetted az esküvőnket, hála a te kiváló programodnak mindenki nagyon jól szórakozott. Végig vezetted az egészet, senki sem unatkozott . Te vagy a legjobb !!!!


Csuti és Örs

2017-09-24 17:08:42
Szia Robi!

Örülünk, hogy Téged választottunk Vőfélynek, profizmusod és a belőled áradó szeretet tökéletessé tette számunkra a Nagy Napunkat. Esküvőnket, bár nem volt rendhagyó, zseniálisan irányítottad. Mindig akkor voltál ott amikor kellett és pont a jó időben történtek a dolgok. Többször is megleptél minket és néha még meg is lágyítottad "kő szívünket":-D.

Nagyon köszönjük és hálásak vagyunk Neked!!!!!Mariann & Ricsi

2017-09-23 17:29:10
Kedves Robi!
Nagyon köszönünk mindent Neked! Felejthetetlenné tetted életünk legszebb napját! :)
A vendégek imádtak, és nagyon jól érezték magukat...:) Remek hangulatot tremtettél, és nagyon jól összefogtad a násznépet! Tényleg minden úgy alakult, ahogy álmunkban elképzeltük! Sőt, talán még annál is jobban! A játékok ötletesek voltak, sosem gondoltam volna, hogy például valaha fát fogok fűrészelni, pláne nem az esküvőmön! 😁 De ilyen is történt...különleges volt az egész!
Nagyon hálásak vagyunk mindenért, és még egyszer köszönjük! Szuper volt! 😘


Reha Istvánné

2017-08-24 08:34:48
Kedves Robi!
Én, mint örömanya nem tudom eléggé megköszönni neked, hogy gyermekeimnek /ifjú pár/ egy felejthetetlen életre szóló élményt nyújtottál. Nagyon köszönöm, hogy sok terhet levettél a vállamról, lazán megoldottál mindent, ezért örökké hálás leszek. Profizmusod felülmúlhatatlan. Olyan hangulatot teremtettél, hogy az egész násznéptől csak dicsérő szavakat hallottam rólad.
Mindent nagyon köszönök!
Sok sikert kívánok a további munkádhoz!
Üdv: Reha Istvánné


Megjelenítve 1 - 10 Oldalak: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12